Green Bay Packers hemma mot Houston Texans. Lambeau Field. Decembermånad. Det brukar innebära stabila segrar för just Packers. Under Mike McCarthy's regim är Green Bay 19-3 i decembermånad på Lambeau. Det är en ruggigt tung statistik. Att sedan Rodgers har spelat i stort sett fläckfritt i sina senaste outings OCH har fått tillbaka sina receivers och tight ends = Packers är tillbaka i god form och mot slutspel.

Jag kommer spela Packers -6,5 till oddset 1,91 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Houston Texans offensiv har varit annorstädes på slutet. Det har inte funkat, utan laget har litat på sin defensiv som varit så stark och tuff och gjort att Texans varit med i matcherna. Idag kommer dock Jadeveon Clowney vara borta. Det innebär att JJ Watt och Clowney är out of the game. Det gör per automatik att Texans pass rush spontant känns väldigt tunn OCH det innebär att Aaron Rodgers tid i sin passningsficka blir längre, vilket i sin tur gör att Rodgers enklare finner sina vapen mot touchdowns. Clowney borta är ett aber för Texans.

2. Brock Osweiler, QB för Houston Texans har verkligen INTE gjort sig förtjänt av sin monsterlön/nya avtal som signades i våras. I nuläget är han sist i NFL med en passer raring på fattiga 72,2 och yards per försök med 5,8. Detta är på tok för dåligt och mot Packers kommer det med garanti inte att räcka.

3. Texans har bra wide receivers och en stark secondary mot Packers, men Rodgers är hela NFL's mest träffsäkra QB och mer tid i passningsficka kommer ge honom "lock in" på sina mål. Rodgers har mest TD-pass i NFL sedan vecka 7. Hela 17 touchdowns mot 3 interceptions. Killen är i högform igen.

4. I mina ögon är Texans enda chans att vinna OM deras springspel fungerar till fullo. Texans ligger på en femteplats i rushing med 121 yards per match emedan Packers är är sjua i run defense med tillåtna 90,2 yards.

5. Houston är 1-4 på bortaplan. Ha det i åtanke.

Nej; Green Bay hemma på Lambeau i december brukar innebära att det regnar manna från himlen och så även i år. Jag spelar -6,5 poäng Packers och är helt trygg med det liret!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip