Green Bay Packers är tillbaka efter sin bye-week och är laddade till tänderna för Giants hemma på Lambeau. I mångt och mycket handlar det om ett par specifika detaljer som skiljer dessa lag och varför jag väljer att spela Green Bay Packers -4,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se.

1. Aaron Rodgers har kastat för 617 yards med sju touchdowns och en interception. För mig är det riktigt starka papper. För Aaron Rodgers är detta hans vardag. Han har börjat riktigt bra i år och känns mer offensiv än tidigare. Till skillnad mot Eli Manning i New York. Han har bestämt sig för att inte ta lika många tuffa avslut som tidigare år och det har lett till två saker; inga interceptions, vilket är bra, MEN han har också fått en frustrerad Odell Beckham Jr på nacken. Det är ingen bra kombo.

2. Packers defense har inlett strålande och har bara tillåtit EN löpning över 10 yards, vilket är starkt jobbat. I afton möter man Giants som har sprungit helt OK, men lär få det tuffare mot Packers defense.

3. Ben McAdoo som är HC för Giants var tidigare QB-coach för Packers och har därmed bra koll på Rodgers färdigheter och en del fläckar i hans spel. Han vet också om att Giants haft svårt att komma åt de quarterbacks som de tidigare mött hittills, vilket gör att deras pass rush måste skärpa sig. OM Rodgers får tid i sin passing pocket är det högst troligen finito för New York Giants.

4. Packers har en svaghet inför matchen mot Giants och det är deras secondary som har flera skadade. MEN samtidigt har som sagt Manning kastat väldigt få långa pass i år till skillnad från 2015.

5. Packers måste också få igång sin RB Eddie Lacy. Han har hittills skakat fram 214 yards på 43 carries, utan att ha levererat en TD. Har feeling för att Lacy gör sin bästa match för säsongen i afton. Han är hungrig. Han har högt ställda krav på sig själv.

Jag spelar Packers -4,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se och ser fram emot fajten mellan Rodgers vs Manning.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip