Hela wild card-rundans absolut bästa matchup! Packers vs Giants. Det här kommer bli en jämn tillställning, men i mina ögon är Packers laget att slå hemma på Lambeau Field. Packers kommer från sex raka segrar och Giants har vunnit nio av de senaste elva. Lite feeling för att vinnaren i denna fajt kan gå hela vägen till Super Bowl. Så bra är bägge lagen.

Jag tycker Packers har visat hur bra laget är när truppen är skadefri och kommer spela Green Bay Packers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Packers offensiv har sett ut som en maskin de senaste fyra matcherna med +30 poäng i de fajterna. Det berättar att Rodgers är stekhet och hela offensiva linan har varit i zonen. När även springspelet fungerat OK, då är Packers svåra att besegra. Rodgers har satt 15 (!) touchdowns under dessa sex raka segrar.

2. Ty Montgomery, a jack of all trades (kan allt). Numera ett livsfarligt hot i springspelet. Snittat dryga 6 yards per match på slutet och det är bra för att vara Packers. MEN framförallt ger det Rodgers fler alternativ i spelboken.

3. Eli Manning, QB i Giants har haft ett svag år, trots Giants framgångar på planen. Nu vet vi att Eli alltid blir minst en nivå bättre i slutspel, men killen måste få ordning på grejerna väldigt tidigt ikväll, annars kan det vara tidig ridå. Eli's stats är 6,7 yards per passförsök = 28:e plats i hela NFL bland QB's. Räcker inte i kväll.

4. Packers har som sagt fått tillbaka sina skadade spjutspetsar, och då främst i offensiven. Det gör att Rodgers har så många alternativ i sitt sätt att förmedla bollen ner för plan; Nelson har sett suverän ut, Cook har skött sig som TE och idag kommer säkerligen Cobb testas. Rodgers har väldigt, väldigt många alternativ. Det kommer fälla avgörandet.

5. ...och det sista adelsmärket för Packers; hemmaplan, klassiska Lambeau Field. Med en vansinnig publik som är helt hysteriska i kylan. Kallt lär det bli. 6-2 hemma i år.

Jag spelar Packers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip