Det här skulle kunna vara NFC Championship Game i januari 2018, men vi blir bjudna på den här godbiten redan i vecka 1. Fantastisk match! Normalt är Green Bay Packers väldigt svårslagna hemma på Lambeau Field som Seattle är svårslagna hemma.

Jag kommer spela Packers -1,5 poäng och jag bygger det på hemmaplan och en bättre offensiv hos Packers.

Värt att notera:

1. Green Bay Packers har vunnit de sju senaste matcherna hemma mot Seattle Seahawks. Den senaste gången som Seahawks vann i Lambeau var 1999. Intressant info.

2. Aaron Rodgers vs Russell Wilson - en match som jag är övertygad om att Rodgers kommer ta kontroll över ikväll. Rodgers är QB2 i världen bakom Patriots Brady och har spelat riktigt bra varje gång mot just Seattle. Senast 18/23 för 246 yards med tre TDs. Wilson är riktigt bra han med, men han har haft det lite körigt mot Packers de senaste åren. Rodgers har också begåvats med Bennett som ny TE och ett par receivers som fått mer rutin på axlarna. Pass på.

3. RBs hos bägge lagen är helt OK, utan att vara helskarp. Den bäste hos Seahawks är Rawls, men han är inaktiv. Eddie Lacy som kommer från Packers skall försöka bevisa sin gamla hemmapublik att han fortfarande är vass. Hos Packers kommer Ty Montgomery få en del speltid även om Aaron Rodgers styr hela offensiven.

4. Defensiven hos Seahawks är helgrym. Med nyligen adderade Jets-monstret Richardson är Seahawks ännu bättre, men Rodgers har plockat isär detta försvar under många, många år. Det blir en riktigt kul matchup att ta del av.

Jag spelar Packers -1,5 till oddset 1,78 hos Unibet .se och det bygger på statistiken att Seahawks har haft det väldigt svårt borta mot Packers, samt att Rodgers har bättre offensiva vapen i år än under fjolåret.

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip