Äntligen rullar NFL-slutspelet igång och normalt sett hade den här matchen varit en toppmatch om bägge lagen fått haft sin trupp helt intakt. Nu är det ej så. Det som gör mest "ont" är hur Oakland Raiders gått från ett av årets bästa lag med en QB som varit sanslöst bra med MVP-surr till att spela med en QB som är nr 3. Skador drabbar alla, men det här är riktigt tungt för Oakland.

Det vi kommer få se idag är alltså bägge lagens reserv-QBs i form av Osweiler och Cook. Jag bygger mitt spel med just denna vetskap. Två QB's som kommer få en tuff uppgift och då framförallt Raiders Cook som möter Romeo Crennels grymma Texans-defense. Trots att JJ Watt är borta har Crennel ett fantastiskt defense att "skjuta på" mot Cook. Nåväl; jag är helt övertygad om att det blir få poäng gjorda och att matchen avgörs "in the trenches" dvs fajten runt defense...

Jag kommer spela under 39,5 gjorda poäng totalt i matchen till oddset 1,73 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Houston Texans defense var nr 1 när säsongen var klar. Totalt tillät man 301,3 yards per match. Det finns så mycket talang i det här laget och bekymret är inte defense om vi säger så, utan det är just försvarsspelet som har sett till att Texans är i slutspel. Ha ett extra öga på förra NFL-draft nr 1 Jadeweon Clowney...

2. Ha i åtanke att Raiders QB, Connor Cook är den förste någonsin som gör sin första start i karriären - i ett slutspel. Det är nog mkt som snurrar i Cook's skall inför denna match.

3. Bägge dessa lag har stor talang i laget och även om Raiders störste talang, Derek Carr är borta pga skada finns det många intressanta att kika på. Kolla in wide receivers hos bägge lag; DeAndre Hopkins och Amari Cooper. Håll även utkik på Raiders försvarspjäs Khalil Mack; hela NFLs bäste.

4. Oakland Raiders har vunnit tre av de fyra senaste matcherna mellan lagen.

5. Raiders offensiv har varit en av alla ljuspunkter i hela NFL i år. Det var dock med Derek Carr som skipper.

Vid en normal uppställning utan skador hade jag tagit Oakland Raiders sju dagar i veckan, men med tanke på alla skador som finns kopplat till offensivt spel, gör att jag kommer spel på få poäng gjorda.

Jag spelar under 39,5 gjorda poäng till oddset 1,73 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip