Det här är en av de bättre #ThursdayNightFootball som vi kommer att få se i år. Två lag i toppform och jag är oerhört svag för Oakland Raiders (10-2) efter deras senaste outing mot Buffalo Bills. Direkt i andra halvlek stack Bills ifrån med en 14 poängs ledning och det såg extremt tufft ut för Oakland Raiders. Då klev Khalil Mack fram för Raiders och på vilket sätt han gjorde det. En frenesi, en energi och för mig är Mack årets defensive player MVP. Han gav Raiders syret att driva igenom sin offensiv och var en koloss i försvaret. Otroligt imponerande!

Jag kommer spela Raiders +3.5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. En brasklapp til spelet är att Chiefs (9-3) vunnit sex av sju möten mot Raiders, MEN för mig är årets Raiders ett helt annat lag. Det är kvalitet från topp till tå; från QB till WR.

2. Raiders är 6-0 på bortaplan med ett lag som har oanande kvaliteter.

3. Raiders måste se till att Spencer Ware knappt når 60 yards mot normala 130 yards på springspelet. Lyckas laget stå emot springspelet, då vinner Raiders denna match.

4. Raiders outside linebacker, Khalil Mack är något av det grymmaste jag sett på mången god dag. Helt sinnessjuk vass. Om inte Chiefs lyckas hålla ordning här, då är det ridå. Tidigt!

5. AFC West står på spel. Raiders sett vansinnigt starka ut och är 6-0 på bortaplan. Luktar Oakland!

Jag spelar Raiders +3.5 till oddset 1,92 hos Unibet och ser verkligen fram emot denna fantastiska matchup!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip