Los Angeles Chargers mot New Orleans Saints. Philip Rivers vs Drew Brees. Två av de bättre QB's som NFL skådat. När dessa lag möts har det en tendens att bli en sluggerfest med många poäng. Självfallet vet vi att first string-units för bägge lagen bara får ett antal spel på sig, men det brukar oftast rendera i ett antal poäng.

Jag kommer spela över 43,5 poäng hos Unibet till oddset 1,90.

Värt att notera:

1. Ha koll på Chargers RBs. De har en kommande superstar i Melvin Gordon, men jag är övertygad om att Gordon inte kommer springa ihjäl sig ikväll. Ha istället koll på RB Andre Williams. Har varit inspirerande i training camp och fått många ögon på sig.

2. Lite feeling för att QB3 Cardale Jones (från Bills) kommer få mycket speltid ikväll. Killen har en stark arm och behöver mer självförtroende. Mot Saints defensiv kan det vara en spännande afton att få testa.

3. En som kommer visa upp sig från sin bästa sida är WR Michael Thomas hos Saints. Ett bra fjolår som rookie och i år är förväntningarna ännu högre. Killen kom in än mer vältränad än fjolåret och vet om att hans partner från ifjol; Cooks numera spelar för New England Patriots. QB Brees kommer mata Thomas och Snead, WR2 med många bollar.

4. Jag tycker att Chargers defense med Bosa i förgrunden är en av nattens höjdpunkter. Joey Bosa var rookie ifjol och i år är han ett år äldre mentalt och fysiskt. En grym pass rusher.

5. Chargers har en ny HC i Lynn emedan Saints har kvar sin Super Bowl-hjälte Sean Payton som HC. Bägge coacherna har intressanta lag att coacha i år. Inte samma djup och bredd som första matchen i kväll; Falcons vs Steelers, men två bra lag som ofta gör många poäng...

Det är det jag spelar på inatt. Två lag som är ruggigt starka offensivt. Gör många poäng framåt. Över 43,5 poäng till oddset 1,90 hos Unibet är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip