Tom Brady is back. Beware, Browns! En av vår tids främste quarterback, Tom Brady, 39 år som spelat i ligan i 16 år och har fyra Super Bowl-ringar gör comeback efter att ha varit avstängd i fyra matcher pga Deflategate. Brady är tillbaka som skipper. Utan Brady har Patriots 3-1, vilket är riktigt bra. NU är Brady tillbaka och hans första match är futila Cleveland Browns borta. Kul för Browns-fans att få se riktig fotboll på hemmaplan i afton. Patriots har förlorat en gång mot Browns de senaste 15 (!) åren och det var 2010. Men Tom Bradys statistik är fullständigt överlägsen. Ifjol spelade Brady alla 16 matcher, fick ihop 4 770 yards med tillhörande 36 (!) touchdowns. Hans bästa säsong sedan 2010.

Jag spelar Patriots -9,5 till oddset 1,78 hos Unibet .se och det skall vara hämtgurka.

Värt att notera:

1. Browns spelar med sin "third string QB" dvs tredje rankade QB i truppen. Jamen, tjenare i kiosken! Cody Kessler är inte oäven, men som sagt; det blir stentufft.

2. Springspelet blir en faktor i denna match tro det eller ej. LeGarrette Blount kommer få en del spel och som Browns defense har sett ut lär Blount få en angenäm afton.

3. Rob Gronkowski och Julian Edelman är "ready to go", vilket innebär att Browns secondary som är sådär lär få det fullt upp i afton. Addera sedan Martellus Bennett och ni förstår att det blir stentufft att heta Cleveland Browns. Pats har också lagt in defensive hjälten Ninkovich som aktiv och spelklar. En grym förstärkning till defensiven.

4. Cleveland är 0-4 och i år är en säsong som skulle vara ytterligare en prövo-säsong, men Browns hade hoppats en hel del på Robert Griffin 3 som dessvärre blev skadad i inledningsmatcherna. Det finns potential i laget, men deras val i draften är som sagt unga. Browns lär vara bra om 2-3 år, men även då hade de haft fullt upp med att slå Patriots.

5. New Englands starkaste månad all statistik är just oktobermånad. 49-17 under oktober sedan år 2000. 20-12 borta.

Som sagt; New England Patriots är 3-1 utan Brady. Nu kommer han tillbaka taggad till tänderna och får möta ett av NFLs sämsta lag. Det kan bli bortemot 35-10 i poäng och fördel Pats, men som sagt; jag nöjer mig med att spela -9,5 till oddset 1,78 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip