Tom Brady kom tillbaka i Patriots uniform senast och levererade direkt. Ingen ringrost här inte. Han satte 28 av 40 pass för 406 yards och tre touchdowns. Enastående.

Jag kommer spela Patriots -4,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se och i min värld kanske det mest säkra spelet i hela NFL-omgången för vecka 6.

Värt att notera:

1. Tom Brady och New England Patriots är 48-1 (!) på hemmaplan mot AFC-motstånd. Det är en otäck statistik för motståndarna, men som sagt; ett extremt rekord och en av de största anledningarna till varför jag spelar Pats i afton.

2. Utöver Bradys comeback senast, gjorde en försvarsbjässe i Patriots även han comeback. Vi pratar om Rob Ninkovich. Han svarade för en sylvass insats och lär inte vara sämre idag, vilket behövs mot Bengals ojämna springspel.

3. Patriots, till skillnad från Bengals, har en i stort sett skadefri trupp nu. Såväl Edelman, Gronk, Bennett och Blount kommer spela och för första gången i år är Pats fulltaliga. De har sina bästa spelare på sina riktiga positioner. Bengals är fortfarande fattiga offensivt pga skador (se Eifert) och tappet av Marvin Jones och Mohammed Sanu under offseason.

4. Senast Pats mötte Bengals hade Gronkowski stor show med sex mottagningar för 100 yards och touchdowns. Addera sedan till Bennetts framgångar hittills i år med 21 mottagningar för 317 yards och fyra touchdowns. Bengals defense lär få en svettig afton. Vem skall de täcka?!

Nej, för mig är detta hela omgångens mest säkra spelet i NFL. Jag spelar Patriots -4.5 till oddset 1,68 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip