New England Patriots är det lag som jag tror går hela vägen i år. Det har sett så himla enkelt ut i över i stort sett hela säsongen och Tom Brady, QB i Pats ÄR trots sin ålder bättre än någonsin. Jag skulle vilja säga att han är ute efter revansch. Ikväll möter Patriots Houston Texans som har ett av NFL's bästa försvar; kanske det bästa, men offensiven är helt under pari och hur jag än vänder och vrider på denna matchup skall Patriots vinna mycket enkelt.

Jag kommer att spela Patriots -15,5 till oddset 1,62 hos Unibet .se och det är inte hämtgurka, men nästan i min värld.

Värt att notera:

1. Match-i-matchen är mellan Patriots D-line mot Texans O-line och det är synnerligen ingen trevlig syn för Texans. QB Osweiler skrattar som sagt varje dag han går till banken. 72 miljoner dollar-signingen med merparten garanterat måste vara årets rån, Iofs; nu är laget vidare i slutspelet = killen har levererat lite, men om Tom Brady i Patriots skulle kasta 35 interceptions på sina kommande 35 pass; ja, då skulle han ändå ha bättre passer rating än Brock Osweiler. Tittar vi på springspelet är inte det heller mkt att yvas över, då Miller i sin förra outing snittade 2,7 yards. DET räcker inte. Denna match-i-matchen vinner Patriots 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

2. Tom Brady är 3-1 i slutspel mot NFL's bästa defense. Killen är alltid bäst när det gäller.

3. Om vi kikar på bägge lagens secondaries är Texans uppsättning stabil emedan Patriots är hypervass! Malcolm Butler, Logan Ryan och superstjärnan, i mitt tycke, Devin McCourty har varit suveräna.

4. Ha i åtanke att Houston Texans är 0-4 när det spelat mot Patriots i New England och har blivit manglade med totala siffror som förkunnar 150-49. Det är en mindblowing stats för mig.

5. I Las Vegas förkunnar en sportsbok-operatör att typ tagit emot 19 000 dollar på New England emedan de enkom fått 196 dollar (!) på Texans. Det säger det mesta.

6. Patriots var totalt sett nr 4 vad gäller offensiva yards med ca 386 yards per match. Texans var totalt sett nr 29 (av 32).

Jag kan vända och vrida på varje stats runt denna match och även om Houston Texans har NFL's bästa defensiv hjälper inte det mot New England Patriots. De kommer köra över Houston redan före halvlek och ha minst två touchdowns fördel i mina ögon.

Jag spelar därför -15,5 (den högsta handikappen i år för mig) Patriots till oddset 1,92 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip