Finally the greatest show on turf är tillbaka; NFL-säsong 2017. Vi börjar med regerande champions - New England Patriots som tar sig an Kansas City Chiefs. Två riktigt intressanta lag, MEN Patriots är storfavoriter till att lösa en "back-to-back". Om vi låter spelmarknaden berätta lagens chanser till att vinna årets Super Bowl, då står Patriots i ca 5 ggr degen emedan Chiefs står i dryga 25 ggr degen.

Jag håller också Patriots som klara favoriter till att vinna Super Bowl även i år även om det är ruggigt svårt att vinna två år i rad. Jag har sällan sett HC Belichick skapa så ruggigt vassa förutsättningar till sin vapendragare tillika världens bästa spelare; Tom Brady som i år. Ifjol lyckades QB Brady vinna Super Bowl med en OK-offensiv. I år är den uppgraderad på samtliga positioner dock med frånfälle av WR Edelman som blev skadad under preseason. Jag högaktar värvningen av Brandin Cooks från Saints. Killen kan verkligen röra på sig "down the field" och det är exakt den typen av receiver som Brady "saknat". Jag är övertygad om att världens bästa spelare kan finna Cooks såväl när som fjärran. Jag är inne på att Cooks gör minst två TD's ikväll.

Mitt speltips ligger på Patriots -8 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Matchup - Patrick Chung vs Trevor Kelce. Patriots secondary har ett par hot att se upp med, men TE Trevor Kelce ÄR det största hotet och HC Belichick behöver inte vara något geni för att förstå det. Chung är en grymt vass försvarare och den här fajten är jag övertygad om att Chung och Patriots vinner.

2. Kansas City Chiefs har haft det hemskt svårt att vinna borta mot New England Patriots. De sex senaste bortamatcherna har vunnits av New England Patriots. Det innebär att vi går tillbaka till 1998 (!). Starka papper. Tydliga fakta. Patriots är inte sämre i år...

3. Kansas City Chiefs har ett jättebekymmer i afton och det är deras secondary som är skadeskjutet. Det är helt fel läge att ha så många skador i sin secondary mot Tom Brady. A big no, no!

4. Nu till facit. Tom Brady är 51-1 mot AFC-lag sedan 2007. 51-1. Boom! Statsen berättar att Brady har pass completion rate på 67% med 121 touchdowns och bara 17 interceptions under dessa 52 matcher.

Nej; Kansas City Chiefs är inget dåligt lag, men Patriots offensiv är helgrym. En pigg och fräsch TE Gronkowski, släng in Cooks/Hogan/Amendola som receivers, ett par spännande RB's att addera till mixen och framförallt skipper Tom Brady; världens bästa amerikanske fotbollsspelare med världens bäste head coach i Bill Belichick; ja; vad säger man? Game on, Patriots!

Jag spelar Patriots -8 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip