Det är inte ofta Patriots möter Giants nuförtiden. I Super Bowl brukar det bli oanande fajter, men ikväll är det fjärde och sista matchen av NFL Preseason och det är inte mycket att yvas för. Det innebär matcher, utan någon first string player dvs inga startspelare kommer visa upp sig. MEN det finns ett antal spelare som kommer kriga kopiöst i kväll. De vill visa att de tillhör den 53 man stora truppen inför NFL 2017 som startar i kommande vecka/helg. New England Patriots har ett grymt djup och en härlig bredd i sin trupp.

Det gör att jag kommer spela Patriots -3 mot Giants ikväll till oddset 1,95 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Kika på DJ Foster; kombinerad RB/WR som är extremt mångfacetterad i sin spelstil. Med tanke på att Edelman blev skadad säsongen ut i föregående preseason-match, då tror jag att en kille som Foster kommer visa upp sig från sin bästa sida ikväll.

2. Giants har spelat tre matcher och alla har sett likadana ut. Offensiven sådär och defense världsklass. Med tanke på att defense first string players kommer vila ikväll har jag svårt att se att second/third string players kommer hålla ihop det. Patriots är alltför bra för det. Pass på.

3. Patriots offensiv med sina QBs Brady (världens bäste genom alla tider) och Garappolo (sett otroligt bra ut i årets preseason-matcher) kommer vila ikväll. Istället kommer QB3 Jacoby Brissett att testas och det är självfallet en sämre offensiv spelare än sina kompisar ovan, MEN killen har en riktigt stark arm, mobil och bra kontroll på offensiven. Svagheten är fortfarande "att se hela planen snabbt". Brissett kommer få mycket speltid ikväll och Belichick gillar sin QB3 som stått pall för ett otal antal oförutsedda händelser, där Brissett har skött sig bra.

4. Giants offensiv och deras QB2 och QB3 är enligt mig ett enda stort mörker. Har ingen feeling alls för Johnson eller Smith. Det är två svaga kort som är bakom Eli Manning som är QB1. Smith som gjort sig ökänd för att kasta bort många bollar har sett mer än lovligt svajig ut även i årens preseason-matcher. Patriots secondary kommer äta upp dessa QBs pass ikväll.

Som sagt; inga startande spelare kommer att spela ikväll, utan de killar som löper risken att bli utanför 53-mannatruppen kommer ge allt för att visa att de förtjänar en position. Patriots bredd i truppen avgör!

Jag spelar Patriots -3 till oddset 1,95 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip