Idag är det 10 år sedan New Orleans Saints nyinvigde sin Mercedes-Benz Superdome efter stormen Katrina. 25 september 2016. Dagen då alla var emot Atlanta Falcons. Saints vann med 23-3 och alla var i ett lyckorus. Då som nu mötte man Atlanta Falcons. Många känslor då. Många känslor nu. Be prepared för ett taggat Saints; allt för att stå upp för sitt folk, sin arena och sin klubb. Addera också till att Saints inte har råd att starta 0-3.

Jag spelar Saints -2,5 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

1. Saints pass rush var riktigt bra förra veckan, trots den tajta förlusten mot Giants med tre poäng. Nu möter Saints QB Matt Ryan som inlett väldigt lovande. MEN jag vet att han har svårt att hålla en hög nivå i flera matcher i rad. Idag kan pass rushen stressa Ryan.

2. Secondary hos Saints med bl a Sterling Moore skötte sig riktigt bra mot Odell Beckham Jr och idag skall Falcons WR Julio Jones tas om hand. Jones såg småskadad ut i slutet på förra matchen och är med garanti ej helt fräsch.

3. Saints springspel till skillnad från Falcons har varit svagt. Idag lär dock Ingram få springa en del med bollen. Viktigt att Brees släpper en del kast för spring; allt för att balansera play callingen.

4. Drew Brees är en av NFLs bäste quarterbacks och i år har han börjat väldigt, väldigt bra. Rakare spel; inga interceptions. När det gäller den här typen av inramningar, då vet jag att Brees alltid är som bäst.

5. WR Snead och starting tackle Armstead är inte med idag och det är en förlust, MEN samtidigt kommer bl a Sneads frånvaro ge mer bollar till sommarens värvning, TE Coby Fleener. Han har inte varit godkänd de första två matcherna, men det syns att det lossnar snart. Kanske ikväll?

6. Slutligen; Mercedes-Benz Superdome. Det ljudet i den arenan inatt kommer skrämma skiten ur Matt Ryan och Atlanta Falcons. 10-års jubileum. Stormen Katrina. Saints kommer aldrig att förlora en match med den inramningen.

Jag spelar Saints -2,5 till 1,86 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip