Baltimore Ravens har tre raka segrar efter tre spelade matcher under preseason med totalt 19 insläppta poäng. Det är inte kattskit. Ravens defense har varit immaculate. Idag möter man New Orleans Saints som alltid haft offensiven som sitt starkaste vapen, men som under preseason fått leverans av...sitt defense.

Offensiven hos bägge lagen har varit i stort sett helt frånvarande, trots att bägge lagen ligger på plus vad gäller vinster kontra förluster. Det borgar dock för en low scoring game även i afton.

Ravens är extremt bra defensivt i år. Saints kommer bli bättre offensivt när QB Brees kommer ges speltid dvs när säsongen startar i nästa vecka, MEN ikväll? Nej; det lär inte bli många poäng gjorda och under 37 poäng till oddset 1,90 hos Unibet testas obönhörligen.

Värt att notera:

1. Ryan Mallett kommer få en hel del speltid som QB hos Ravens idag och i mitt tycke är detta max en average-Joe; inte mer. Patriots släppte honom tidigt. Det strulade å det väldigaste i Houston (men vilken QB lyckas där?!). Av det jag sett i år är Mallett på tok för ojämn. Det håller inte på den nivån som han befinner sig just nu.

2. Mallett's motpart i Saints är Grayson. Som QB3 bakom Brees och Daniels. Grayson har sett mer balanserad ut i år (13/22 pass för 161 yards; ingen TD), trots att siffrorna varit sådär.

3. Gillar det jag sett från Saints CB Maulet hittills. Helgrym i training camp och var buzzet där. CB är en position som Saints är starka på, men om Maulet visar samma poise som i OTAs, då tror jag han nyper en plats i truppen.

4. Ha även koll på Saints WR Tommylee Lewis. Otroligt imponerande i träning och på match. Frågan är dock om killen får rätt bollar placerade ikväll, då de startande spelarna kommer sitta?

Med två starka defense även utan de startande spelarna kommer detta att synas även i poängskörden. Med två svaga offensiva ledare på planen vet jag att det kommer bli korta pass, en del springspel och sedan 1-3 test på långpass. Det gör att jag känner mig helt trygg i att spela U37 gjorda poäng totalt i matchen hos Unibet till oddset 1,90.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip