I natt får vi tal del av "The Snoopy Bowl" som "derbyt" heter i New York. Två lag som har ganska olika förutsättningar i nuläget. Giants känns som ett slutspelslag i år med tanke på fjolårets värvningar plus de som skett under off-season. I Jets däremot finns det inte mycket att yvas över. En enastående defensiv lina är typ allt, samt ett par intressanta safety-rookies som kommer bli riktigt, riktig bra; Adams och Maye.

Giants har börjat 0-2 i preseason, men som sagt; ikväll kommer first string line att spela ca 70% av tiden och då skall New York Jets kunna besegras. Jag spelar Giants moneyline till 1,42 hos Unibet . Komba gärna detta spel med Ravens -3,5. Det är ett riktigt bra drag!

Vad händer ikväll? Vad skall vi hålla utkik på?

1. Giants brukar vinna dessa "Snoopy Bowls". Det är värt att notera.

2. Giants offensiv med Beckham Jr (spelar inte ikväll), Marshall och nye TE Engram är remarkabelt förstärkt i år, utan att för den skull vara alldeles briljant.

3. Jets defense kommer hålla matchen hyggligt jämnt initialt, men offensiven är på tok för svag, vilket gör att defense "slits" ut med för många spel. Kan funka om Powell och Forté (tillbaka idag) springer mycket med bollen.

4. Eli Manning, QB Giants kommer spela mycket ikväll och det är verkligen nyttigt för Giants. Killen har vunnit två SB's med sitt Giants och vet vad som krävs för att vinna.

5. Ifjol fanns Geno Smith med som QB2 hos New York Jets. Notorisk intecerption-kille. I år har han tyvärr för sin egen del visat samma svaga sida. Han kan inte sluta kasta interceptions och det kanske är Jets chans i slutet, då Smith kommer att få spela. OM Jets är med poänmässigt då vill säga...

Spela Giants moneyline. Jag fann 1,42 hos Unibet och tog det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip