Inatt tar New York Giants emot Pittsburgh Steelers i sin första preseason-match. Jag kommer gå med Giants i den här matchen av ett par anledningar:

1. Giants kommer vila sin QB1 och WR1, MEN de kommer ha två rutinerade QB2 och QB3 i form av Josh Johnson och Geno Smith. Till skillnad mot Steelers som kommer testa rookien Joshua Dobbs. Vi vet om att det kommer skifta från first, second and third string vad gäller defense och offensiv, MEN som helhet är Giants i nuläget ett svårslaget lag på hemmaplan.

2. Kolla in Giants TE Evan Engram som kommer göra debut inatt. De journalister som bevakar Giants träningscamp har varit lyriska. Han kommer testas rejält idag och i min värld kommer han göra intryck direkt.

3. Steelers kommer inte lufta sin first string core överhuvudtaget, vilket innebär att Big Ben, Antonio Brown, LeVeon Bell (holdout) och de tyngsta defensiva pjäserna ej kommer spela en enda serie.

4. Giants defensiv var i mitt tycke deras styrka ifjol och idag kommer ett antal av de stora testas initialt. Det gör att tempo och momentum snabbt kommer gå New York Giants väg.

5. Fd New York Jets stjärna Brandon Marshall; numera i Giants följer jag på alla hans sociala plattformar och han kommer spela inatt. Jag gillar Marshall. Han är suverän när han är riktigt bra. Pass på.

Mitt spel blir hos Unibet , där jag funnit New York Giants -3,5 till oddset 1,90.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip