Det kan inte vara lätt att vara varken New York Jets- eller Baltimore Ravens-fans med tanke på hur den här säsongen växt fram. Fine, Jets har haft ett av ligans tuffaste scheman de sex första matcherna mot 5 slutspelslag under fjolåret, MEN 1 seger är inte godkänt på långa vägar. Ravens började bra, men har sedan droppat tre raka segrar. Ravens största bekymmer är inte att de spelat dåligt, utan att skadelistan är längre än distansen mellan Dover-Calais. Det håller inte i slutändan. Dessutom spelar QB Joe Flacco med en skada.

För mig är det här två lag som är skadeskjutna på sitt sätt - New York Jets självförtroende är lika med noll och ledningen agerade i veckan genom att plocka bort Fitz som QB. In med Geno Smith och i mina ögon är detta ur askan i elden, MEN laget måste göra något. Jets offensiva lina har varit katastrofal. Jets secondary har varit usel och sedan har laget även här haft bekymmer med skador. Baltimore Ravens har sin främste pass rusher Dumervil borta, sin ryggrad i defense, Suggs borta, linebacker Mosley borta, WR-stjärnan Smith Sr borta & guard Yanda borta, plus att QB Flacco har bekymmer. Det är ingen trevlig läsning för Ravens-fans.

Normalt brukar dessa matcher bli poängrika, men med dagens förutsättningar handlar det om att hålla i bollen, göra få fel och vinna matchen. Det lär inte bli en boom, boom-affär, utan ett anfall i sänder...

Jag spelar under 41 poäng gjorda till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Geno Smith spelar istället för en frustrerad Fitzpatrick. För mig är det varken hackat eller malet. Men somethings gotta give.

2. Ravens brukar ha det ganska enkelt för Jets, men det är andra förutsättningar idag. Nio matcher spelade och 8-1 till Ravens fördel.

3. Jets offensiv är på plats nr 26 i total offensiv och på plats 32 i gjorda poäng framåt. Ridå.

4. Jets RBs måste börja komma igång. Smith kommer att vara chanslös i sin passing pocket om han inte får bra stöd av sina RBS. Forte började exemplariskt i sina två första outing med +100 yards och dryga 30 touches med boll. Sedan dess har han varit genant usel de sista fyra matcherna med max 65 yards och dryga 14 touches per game. Statistiken säger allt. Forte och Jets springspel måste fungera, annars blir det pannkaka.

5. Ravens RB Terrance West är på plats 13 i hela NFLs RB-stats. Han är bättre än vad många tror OCH om Flacco inte kan kasta normalt pga sin skada, då kommer West få en diger uppgift.

För mig är det här två lag som verkligen haft bekymmer den senaste tiden och då måste lagen i första hand regroupa, korrigera och sedan testa på nytt. Det gör att jag tror att det blir en poängsnål fajt och spelar under 41 poäng hos bet365 .com till oddset 1,90.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip