Monday Night Football och i afton får vi ta del av New York Jets (3-8) vs Indianapolis Colts (5-6). Jets ägde i stort sett matchen mot Patriots hemma på MetLife Stadium, men istället för att stänga matchen med dryga sju minuter kvar höjde Patriots sitt tempo och kunde avgöra sent. Detta har varit New York Jets mantra under 2016/2017. De senaste 3 matcherna har laget förlorat med ett par poäng i varje match = 12 poäng totalt.

Om vi kikar på Indianapolis Colts har de som Jets haft ett år fyllt med skadebekymmer och inte fått till det alls. I afton kommer dock Colts QB-stjärna, Andrew Luck tillbaka och det är ett stort plus. För Jets till kommer deras motor i form av center Nick Mangold tillbaka.

Vad gäller matchen? Jo, heder och ära för Jets emedan Colts fortfarande har chans på slutspel pga att Colts spelar i en svag division. New York har en ruggig rush defense som ligger på femteplats i ligan, men det absolut största bekymret har varit turnovers, turnovers och turnovers. Kan Jets hålla i bollen och låta springspelet få äga merparten av den offensiva strategin, då kommer Jets att halka undan till en knapp seger...

Jag kommer spela New York Jets money line till oddset 2,00 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Brandon Marshall som var en "beast" ifjol med 14 TD's mot bara tre i år. Han snittade 90 yards per match fjol och i år enkom 60 yards. Hans siffror, som Jets totalt sett, har droppat, MEN de senaste två matcherna har dock Marshall synts mer och tagit för sig på ett sätt som påminner lite om fjolåret - även om det är på tok försent. Nu möter man Colts, vars secondary är ett av ligans sämsta = blir en trevlig outing för Jets wide receivers.

2. Jets d-line mot Colts QB Luck. I afton kommer Jets d-line att försöka köra över Luck mest hela tiden. Det har varit Colts största bekymmer dvs att skydda sin QB. De har inte lyckats med det och jag är övertygad om att de får bekymmer i afton igen.

3. Kolla in Jets rookie Darron Lee. Han var med i varje defensiv snap mot Patriots senast och var enastående.

4. Quincy Enunwa var formidabel mot Patriots med 109 yards och touchdown. Han kommer ge Fitzpatrick chansen att kasta till honom och det gör att Colts secondary kommer få det bekymmersamt.

5. New York Jets har inte förlorat mot Indianapolis Colts sedan 2011. Det har varit kontrollerande vinster varje gång de mötts fördel Jets.

Jag spelar på Jets. De vill visa att i grund och botten är laget ett slutspelslag. Jets money line till oddset 2,00 hos bet365 .com är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip