En av de mest klassiska matchups som finns i NFL. New York Jets hemma mot New England Patriots. Ärkerivalsmötet. Ifjol vann Jets på övertid med 26-20 i en match som hade typ allt. I år är det två diametrala lag som möts. New York Jets har bara tre segrar mot Patriots som har åtta. Det har strulat före och under säsongen för Jets med kontraktsbekymmer och skador. Det har helt enkelt inte fungerat i år. Om vi kikar på motståndaren New England Patriots har de haft sin allra bästa spelare i form av QB Tom Brady borta de fyra första matcherna. Det sjuka är att när Brady efter sin avstängning kommit tillbaka; ja, då har killen varit vassare än någonsin. Patriots är 8-2 och är en av de som kan spela Super Bowl i år...

Jag är inne på att Jets inte vill göra bort sig mer än vad som skett hittills = de kommer lyfta sitt spel idag. Det lär nog inte räcka till vinst, men de kan hålla nere siffrorna genom sitt starka försvar om allt kuggar i. Jag väljer därför att spela under 44,5 poäng till oddset 2,18 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Ryan Fitzpatrick kommer spela från start igen efter sitt knäbekymmer senast. Om det är pest el kolera återstår att se. Fitz är ljusår från fjolårets starka säsong. Han behöver leverera som 2015 om Jets skall vara med i matchen.

2. Springspelet kommer bli en intressant matchup. Normalt är Jets starkare här än Patriots, men Blount/White/Lewis har spelat bra på slutet. Viktig match i matchen och Forte i Jets känns bäst.

3. Tom Brady kan få en helkväll på MetLife om inte Jets får ordning på sin secondary. Ett par skador hos Jets gör dem oerhört svaga och Revis har inte varit sitt rätta jag i år. Taggar upp ikväll månne?

4. Patriots receivers är synnerligen goda. Pass på TE Bennett som verkligen levererat.

5. OM Jets suveräna defensiv med Wilkerson, Richardson och Williams presterar som de skall göra kan de skapa oreda för Brady. SÅ bra är de normalt sett.

För mig är detta en match som Patriots normalt skall vinna med tanke på hur lagen spelat 2016, men samtidigt är Jets just Jets = allt kan hända.

Jag väljer dock att spela under 44,5 poäng till oddset 2,18 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip