New York Jets stod för sin absolut sämsta outing de senaste 5 åren senast mot Kansas City Chiefs. QB Ryan Fitzpatrick som levererade en suverän insats mot Bills som gav honom titeln "AFC bäste offensive spelare vecka 2" kom ut och var obegripligt usel och kastade 6 (!) interceptions Det är bara att räkna baklänges hur många poäng han gav bort till Kansas och till deras vinst med 24-3. Det var makabert uselt och Jets varken kan eller vill spela så dåligt igen. Deras nästa två matcher är borta mot Steelers och Cardinals. Ni förstår själva. Ett ruggigt tufft schema för New York! MEN nu möter man ett slitet Seahawks hemma och det är nu eller aldrig Jets kan häxa mot Seattle. QB Wilson har spelat halvskadad (fot/knä) i de senaste matcherna. Idag möter han ett av NFLs tuffaste defense som kommer göra livet surt för Wilson. Om han har bekymmer med att röra sig = ouch.

Jag tuffar till mig och spelar på att Jets vinner den här matchen till oddset 2,00 hos bet365 .com.

1. Fitzpatrick kan som sagt inte vara sämre än senast. Jag är övertygad om att han kommer få strikta order att ta kortare pass än de långa som han kastade i sin förra match. Totalt över 35 kast som gått längre än 10 yards och det är olikt Fitz. Det funkade i Buffalo, men krackelerade mot Kansas. Jag räknar med att RB Matt Forte kommer få en del pass utanför backfield. Allt för att spela safe och få igång sin rytm.

2. Jets måste fortsätta pusha sitt springspel som har varit helt OK över tre spelade matcher. Pumpa! Seahawks har haft en del bekymmer sedan Lynch "pensionerat" sig och det blev inte bättre av att deras RB1, Rawls går skadad. Christine Michael kommer få springa en del och det mot ett fruktat defense.

3. Om Jets verkligen ser till att hålla sig ifrån penalties och konstiga spel är laget såpass bra att de kan slå Seahawks. Det handlar om att spela cleant och göra det enkelt. Seahawks har en sylvass secondary, men Jets receivers är starka.

4. Jets offensiva lina mot Seahawks defefensiva lina har alla chanser i världen att bli en suverän matcup! Jets vet att Wilson spelar småskadad och kommer sätta press på Wilson.

5. Jets secondary måste ha koll på Seahawks TE Graham och WR Baldwin. Två grymma spelare. Kan dock Jets sätta press på QB Wilson lär denne få chansa ett antal gånger med längre pass, vilket kan gynna ett samlats Jets secondary.

Jag spelare Jets money line till oddset 2,00 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip