Efter att ha sett gårdagens matcher via GamePass kommer jag ändra strategi i mina spel. Exv. Kansas City Chiefs ägde matchen i tre kvartar mot San Francisco 49'ers, men skiftade manskap inför Q4 och tappade den med 18-0. Mitt fokus blir nu att finna specialspelet under (U) eller över (Ö) visst antal poäng. Med tanke på Chiefs totaltapp igår känns det relevant. MEN finner jag information som gör att jag har feeling för ett lag, då kommer jag gå på det.

Ikväll gästar Tennessee Titans New York och Jets på MetLife Stadium. Jag kommer spela U37 gjorda poäng hos Unibet till oddset 1,90. För mig kommer New York Jets ha stora offensiva problem i år, men sköta sig hyggligt i defensiven, där laget är riktigt starkt.

Några tankar:

1. Titans skötte sig riktigt bra ifjol. Ett intressant lag med en QB i form av Marcus Mariota som har framtiden för sig och kommer vara ännu vassare i år. Hans skada som han åsamkade sig under föregående års säsong har läkt bra. Han har sett bra ut i training camp och kommer säkert få testa lite ikväll - med fokus på lite.

2. New York Jets har tappat hela sin stomme och är inne i en gigantisk rebuild, utan en vettig quarterback. Deras defensiva lina med Big Cat Williams, Big Mo och Sheldon Richardson är dock BRA. Man har plockat kanske den bäste spelaren i draften; safety Jamal Adams som redan nu dominerar i training camp. Ha även koll på Mage. Jets defensiv och secondary håller bra klass. Offensiven är dock mer tunn än ett smörpapper. Tyvärr.

3. Titans kommer springa mycket med bollen idag. Det kommer även Jets göra. Titans har ett av ligans bästa tandem i stjärnan DeMarco Murray och Derrick Henry som var skarp som rookie-RB ifjol. Murray kommer inte spela ikväll, men Henry kommer testas direkt. Hos Jets finner vi också ett hyggligt tandem i form av Bilal Powell och Matt Forté. Garvade killar som kommer sköta sig bra. Jag är övertygad om att rookie McGuire kommer testas oxå. Många spel längs marken lär det bli.

4. Om vi kikar på respektive WR kommer en av Jets bättre WR de senaste åren, Eric Decker (numera Titans) att göra det surt för Jets secondary. Decker och Mariota har sett stabila ut under training camp och deras kemi verkar sitta där.

5. New York Jets offensiv? Ja, sedan alla försäljningar och trejder som skett under off-season finner vi numera enkom rookies alternativ 2-års spelare på offensiven. Håll utkik på WR Anderson och TE Jenkins. När jag skriver dessa två namn och de skall vara top notch för Jets offensiv, då förstår ni själva hur illa ställt det är. Få poäng kommer komma från wide receivers och TE.

Nej; Titans har toppchans att vinna, men som sagt; Jets vapen är en stark defensiv och hemmaplan. Bägge klubbarna kommer springa mycket med bollen = äta tid och då tror jag att det blir få gjorda poäng.

Mitt spel blir U37 poäng gjorda till oddset 1,90 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip