New York Giants vs Denver Broncos. Ena laget kommer att nå playoffs med möjligheter att gå långt medans det andra laget inte har någon chans alls att nå slutspel i år.

Giants har åkt på 5 raka förluster i år. Man har förlorat sina WR1 för säsongen, sin WR2 för säsongen. Sin WR3 spelar inte denna vecka och man har en hel rad med andra skador i sin trupp.

Denver Broncos har en trupp utan några större skador. Man har 3e mest rushing yards av alla lag i ligan och man har endast förlorat en enda match i år. Förra veckan hade man "bye week" och fick vila alla sina spelare vilket kan ge ett utvilat Broncos ett väldigt stort övertag.

Giants har även DRC en av de starting bättre DBs i landet avstängd eftersom han har gått mot coachingstaben. Även Landon Collins som var rankad som en av de bästa safetys i ligan är tveksam till matchen idag.

Så ett Giants ska spela med inga vinster i bagaget, coaching staff som inte har kontroll på laget och en massa skador på bortaplan mot Denver Broncos. Man kan argumentera att Giants fortfarande har mycket talang på planen inför inatt men så laget har uppfört de senaste veckorna har varit förskräckligt.

Vinsten går till Broncos men frågan är bara hur stor?

Jag kör 5/5 på Broncos idag och hoppas att -18,5 i asian spread går vägen.

This is the stats tab
This is the post tip