Packers enda hemmamatch under preseason kommer i samma vecka som QB-ässet Aaron Rodgers har "skällt ut" sina WR-rookies inför media och övriga spelare. Snacka om grym tajming. Rodgers vet vad han gör. Igår förstärkte WR-veteranen Cobbs Rodgers utspel och nu har man eldat på rejält. I like it.

I den här outingen kommer inte Packers QB1 eller Saints QB1 spela, samtidigt som vi kommer få se två riktigt fina defense. Det är fundamentet i varför jag väljer att gå på underspelet gällande poängen i den här fajten. Noteras bör också att Packers och Saints har haft gemensamma träningar inför den här bataljen.

Jag spelar U38,5 poäng till oddset 1,91 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Rodgers sätt att provocera fram ett förstärkt WR-gäng är exemplariskt. Hans erfarenhet och tonalitet när han gör det kan bara komma från en mästare. Notera detta under matchen i afton. De kommer vara på tå även om han inte spelar en sekund.

2. Saints träningscamp har varit riktigt lovande enligt källor nära till klubben. Defensiven vet vi håller absolut världsklass. Det är klart att nya röster i management på planen och utanför planen har gjort sitt till, men Saints secondary är vansinnigt stark. Pass på, Packers Jordan Love i afton.

3. Saints WR Olave har konsekvent varit en stjärna under träningscampen. Det skall bli spännande att se hur han hanterar Packers duktiga secondary.

4. Saints RB-duo i form av Kamara och Ingram har alltid haft en frenesi med "down to earth-focus", vilket gör att de är ruskigt tajta i omklädningsrummet. Notera det. Vi får se om det blir någon enstaka snap i afton.

5. Packers har även de haft en strålande träningscamp gällande defensiven. Ingen faller ihop, utan laget har kittat ihop sig och är mer stabilt än tidigare. Det är djup i respektive lags defense, vilket borgar för en klassisk amerikansk fotbollsmatch "in the threnches" och därav mitt speldrag om U38,5 poäng.

6. Packers vill hemskt gärna vinna den här matchen för sina fans på Lambeau Field. Det finns biljetter från 9 dollar, vilket gör att det kommer bli knökfullt.

Som sagt; inga av de stora spelarna kommer spela, men respektive lags defense har varit "talk of the town" under träningscampen. Jag hoppas vi får se en sådan match idag och då är U38,5 poäng riktigt spelvärt till 1,91 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip