#MondayNightFootball från Charlotte, Carolina. Panthers tar emot Dolphins. Ingen match som man skriker sig hes runt, utan för mig är detta två lag som redan nu har kommande säsong för ögonen. Det måhända tyckas vara tråkigt, men när bägge lagen före deadline gör sig av med sina respektive bästa spelare samtidigt känns det sådär; vill man inte alltid vinna? RB Ajayi stack till Eagles och WR Benjamin till BIlls. Det sänder inte rätt signaler i mitt tycke.

Jag kommer spela under 40,5 poäng gjorda hos Redbet till 1,71 i odds.

Värt att notera:

1. Dolphins QB Cutler är tillbaka och tar över som skipper för offensiven. Inte världens mest jämna QB, men som sagt; han är bra när han är bra. Han är usel när han är usel. Svårbedömd. Samtidigt skeppade Dolphins iväg sin bäste RB Ajayi och helt plötsligt har vi ytterligare ett offensivt bekymmer.

2. Panthers då? Ja, vad säger man? Laget är 6-3 och det är inte välförtjänt. Newton verkar vara i obalans; dels med ett flertal korkade kommentarer i intervjuer efter match, men också för att laget har trejdat bort sitt vassaste vapen offensivt. Lägg därtill att TE Olsen är ute ett antal matcher framåt. Nej; laget känns sådär, trots 6-3.

3. Dolphins har fyra segrar och en förlust på de fems senaste matcherna.

4. Dolphins får in veteranen McDonald i laguppställningen, vilket är positivt.

5. Bägge lagens offensiver svider. Det gör ont i ögat att betrakta, men tiden läker inte alla sår.

Jag tycker den här matchen är sådär på papperet och att spela under 40,5 gjorda poäng är väldigt intressant.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip