Hela veckans snackis finner vi här. Aaron Rodgers gör comeback efter sin nyckelbensskada och skall försöka vinna resten av säsongens matcher för Packers; allt för att ev nå slutspel. I min värld är det inte helt omöjligt, men Rodgers har en grandios uppgift framför sig. Det jag dock har lärt mig av Rodgers genom alla år är att han aldrig slutar att överraska. Aaron Rodgers är en unik fotbollsspelare och Packers ÄR ett slutspelslag med honom som skipper. Panthers är klara favoriter om vi kikar över linan, men jag kommer bortse från detta och kan Packers mobilisera en vass run defense, hålla Rodgers tacklingsfri, då kommer Packers bryta ner Panthers secondary och skapa fina poäng. Ha koll på Jordy Nelson i afton. Han och Rodgers är som Hasse och Tage tillsammans.

Jag kommer testa Rodgers och se om han kommer leverera. Jag spelar Packers +3.5.

Värt att notera:

1. Packers har mött Panthers 14 gånger och har en klar ledning i matchserien med 9-5.

2. Det är inte första gången som Rodgers gör comeback efter nyckelbensskada, utan killen hade samma bekymmer 2013. Vad tror ni hände då, då killen gjorde comeback efter att ha blivit medicinskt clearad? Det tog ett par spel och sedan var han eld och lågor igen som quarterback.

3. Panthers har fått bra snurr på sitt springspel och snittar 193,6 yards per game emedan Packers ligger och snurrar på 106 yards, men Packers spel har aldrig snurrat runt springspelet med Aaron Rodgers vid rodret. Packers defense vet om att Panthers gameplan kommer kretsa runt springspelet och här gäller det för Packers defense att steppa upp.

4. Panthers secondary var bra för ett antal år sedan, då Josh Norman var CB. Nu spelar Norman i Redskins och Panthers secondary är inte direkt blytung OCH idag möter man en av NFLs främsta att bryta ner försvar steg för steg i from av Rodgers. Klar fördel Packers här.

5. Ha koll på Packers WR Jordy Nelson idag när Rodgers är tillbaka på planen. Dessa två är som ler och långhalm. I år har dessa två spelat fyra matcher tillsammans och har skapat 19 mottagningar för 230 yards och sex touchdowns. Efter Rodgers gick ner med skada har Nelson INGEN touchdown.

Jag spelar på ett romantiskt slut i denna matchen och det innebär att Packers vinner, men jag ser till att spela Packers +3,5 till oddset 1,76 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip