I år är inte som normala år i Green Bay. Laget har varit en enorm besvikelse hittills. I föregående match, då laget kanske äntligen oxå var helt skadefria såg det bättre ut, men inte räckte det ändå. Nu har laget tappat fyra matcher i rad och när hände det senast?! Rodgers gjorde allt i sin väg för att skapa förutsättningar till sina medspelare, men det finns ingen rytm. Det finns inte längre några säkra kort att kasta bollen till som det alltid gjort innan. Jordy Nelson är fortfarande en skugga av sitt rätt jag. Jag brukar se Patriots Edelman i samma kropp, men Nelson har varit svag. Utöver det har Cobb också haft ett svagt år. Nåväl; nu senast var samtliga i den offensiva linan tillbaka inklusive TE Cook som var bra och det borde ge en viss kontinuitet.

Jag väljer att spela över 47,5 gjorda poäng i denna match till oddset 1,90 hos bet365 .com, då såväl Eagles som Packers normalt gör många poäng.

Värt att notera:

1. Eagles rookie-QB Wentz började helt suveränt. Han har bromsat in litegrann i den senaste matcherna, men har då fått sådär-hjälp av sin offensiva lina. Mot Packers secondary kommer Wentz att få sina chanser. Pass på vad gäller "going deep downtown".

2. Packers har 4-1 mot Eagles de senaste inbördes möten.

3. Packers har nått slutspel sju år i rad och vill hemskt ogärna spräcka den sviten. Ett måste att laget vinner i afton.

4. Packers springspel har varit helt under pari och RB nr 1 Lacy är ute för säsongen.

5. Eagles kommer ha ett stabilt springspel, där nomaden Sproles (överallt på banan) sett briljant ut för laget på slutet. Det gör att Eagles kan varva sin spelbok till skillnad från Packers, där alla spel kommer utgå från Rodgers.

Jag tror att Packers vinner matchen, men med tanke på vad de visat på slutet vågar jag inte spela handicap med dem, utan litar på att det blir en offensiv tillställning som det brukar bli mellan dessa lag.

Jag spelar över 47,5 gjorda poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip