Heinz Field blir samlingsplatsen för två comebacker i afton. Först; LeVeon Bell tillbaka i Steelers-dressen och det är ett plus i kanten, även om Williams skött sig riktigt bra som RB1 i Bells bortavaro. Bell hade en full säsong 2014, då han levererade in 1 361 yards på marken med hela åtta touchdowns som resultat. Under 2015 spelade han bara sex matcher och kan inte bedömas fullt ut, MEN det kan vara så att Steelers har en av ligans bästa quarterback i Roethlisberger, en av ligans bästa RB i LeVeon Bell, samt ligans bästa wide receivers i form av Antonio Brown. Big Ben kommer ha så många alternativ i sin spelbok, att det med all säkerhet kommer bli bra matchup för Steelers.

Jag kommer spela Steelers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com

Värt att notera:

1, Första gången på riktigt länge som Big Ben kan låta Bell sköta springspelet och då och då skall Big Ben hiva iväg bollen nedåt planen mot Antonio Brown som plockar det mesta. Steelers har för första gången i år sina optimala spelare på sina allra viktiga positioner. Pass på!

2. Steelers har mött Chiefs 31 gånger och har vunnit hela 20 av dessa. En tydlig dominans i serien. Sedan 2011 har lagen mötts fyra gånger och Steelers har 3-1. När det gäller statistik och Steelers brukar den info var guld värd. Som sagt; 20 vinster av 31 möjliga säger det mesta.

3. Roethlisberger vet att han måste spela smart och inte ta för många chanser. Finner Big Ben rytmen snabbt lär denna match bli väldigt spännande för Steelers. Idag, med Bell's återkomst, kommer Big Ben att ha så många alternativ, vilket gör honom livsfarlig!

4. Jag förväntar mig att Bell kommer bli en "bell cow" för Steelers i afton och det brukar innebära över 100 yards direkt.

Jag spelar Steelers -3 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip