Raiders (6-7) mot Cowboys (7-6). Två lag som i alla fall jag väntat mig mycket mer av i år. Cowboys och QB Prescott har äntligen funnit ut hur de skall spela utan RB Elliott med i truppen. I de senaste matcherna har Prescott sett bra ut igen och jag tycker Cowboys QB börjar se ut som sitt gamla jag igen och då bör Raiders vara på tårna. Om vi kikar på Raiders kan vi även här säga att; what happened? Ett förväntat topplag, där nyckelspelare har spelat helt under pari under säsongen och här lär management korrigera sin trupp radikalt. QB Carr spelar inte på samma nivå som under fjolåret och det surras om att han fortfarande spelar "småskadad". Något är i alla fall uppriktigt galet...

Jag kommer spela Cowboys här, eftersom de har, i mitt tycke, en lite bättre chans att gå till slutspelet än Raiders. Nästa vecka får även Cowboys tillbaka sin avstängde Elliott. Jag går på Cowboys här och spelar Cowboys -1,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Cowboys har vunnit fyra av sina fem senaste bortamatcher.

2. Jag nämnde kort att Raiders nyckelspelare RB Lynch, WR Cooper och WR Crabtree varit direkt svaga i år och det har föranlett till flertalet matcher, där det mer handlat om dessa individers egon före att spela för laget.

3. Raiders har haft stora bekymmer med sina turnovers. 20 give aways i år och det är som dag och natt i relation till fjolåret. I de matcher som Cowboys spelat utan turnovers, då är de 6-0...

4. LB Sean Lee ryktas vara tillbaka igen i afton. OM så är fallet, då är hjärta och lunga hos Cowboys defense tillbaka i full skala.

Jag tycker Cowboys påvisat en annan harmoni än Raiders på slutet och går på den känslan. Jag spelar Cowboys -1,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip