Rams vs Falcons. En riktigt spännande och offensiv match att ta del av. För första gången på 10 år är Rams i slutspel och det efter en grym säsong. 11-5 vittnar om ett lag på stark frammarsch. Rams med sin nya coach McVay har varit årets stora snackis; från 4-12 till 11-5. Det säger egentligen allt. Killen har verkligen satt Rams i en helt ny kostym, där såväl offensiven som defensiven varit fläckfri. QB Goff har blomstrat i McVays strategi. RB Gurley är NFLs hetaste RB för dagen och det pga att han är sylvass på marken och även grym som passningsmottagare = ett alldeles eget tvåhövdat monster. Utöver det har Goff tre riktigt vassa wide receivers i form av Woods, Kupp och Watkins. Har Falcons något svar på det? Nej.

Jag kommer spela Rams -4,5 till oddset 1,85 och bygger det på att jag har svårt att se Falcons stå emot Rams tunga springspel och passningsspel över fyra quarters.

Värt att notera:

1. Rams vilade sina stjärnspelare mot 49'ers senast; allt för att vara på topp idag - slutspelsmatch nr 1.

2. Falcons spelade i Super Bowl-finalen förra året. Det har dock inte varit samma lag i år. Nya koordinatorer, mycket bekymmer med skador och framförallt på tok för ojämna rakt över. Jag tycker inte Falcons har den kvalitet som krävs för att besegra Rams borta ikväll. När jag genomlyser varje position känns Rams starkare på nästan varje position. Det största bekymret är Falcons defensiv, utöver deras run defense. Det är som sagt skadedrabbat, men också inte alls i samma paritet som Rams. Det går inte att blunda för det...

3. Rams snittar 29,9 poäng per outing under 2017. Wow! QB Goff har 3 804 yards med hela 28 touchdowns mot sju interceptions. Starka papper!

4. Rams försvar har varit på tårna hela året. 18 interceptions och 48 sacks på säsongen. Falcons QB Ryan lär få det hett om öronen i natt.

5. Notera att Rams är 6-0 när RB Gurley har sprungit över 100 yards.

Jag är övertygad om att Rams offensiv är på tok för mångfacetterad för Falcons i år. Det kommer springas, det kommer kastas, det kommer springas igen. Rams HC McVay har vänt ett 4-12 lag från 2016 till 11-5 i år. Det kommer inte ta slut ikväll, utan jag spelar Rams -4,5 till oddset 1,85.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip