Rams hemma mot Texans. Om du hade frågat mig om speltips i denna match från 2016, då hade jag tagit Texans på studs. MEN i år är det ett helt nytt och i stort sett komplett Los Angeles Rams som vi får se. Lagets QB som Rams gick all-in på inför draften 2016, Jared Goff, har varit fenomenal. 13 touchdowns mot fyra intercessions och en average av 8,3 yards per pass. Goff har verkligen vänt blad snabbt från 2016, då han var genant usel. Om vi kikar på motståndet; Houston Texans tycker jag hemskt synd om laget. Först skador på J.J.Watt och Bennett och nu senast quarterback-rookien Watson. De har inget flyt.

Jag kommer spela Rams -10,5 till oddset 1,83 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Denna matchup är ojämn på papperet. Rams offense är ett av ligans bästa. Rams defense är ett av ligans bästa.

2. Rams snittar 32,9 poäng per match. DET är tuffa papper det. Texans defense som är pulvriserat av skador är ett av ligans sämsta i att släppa in poäng (snittar 26 poäng bakåt per match). Det är som sagt inte mycket som talar för Texans.

3. Rams RB Todd Gurley har som QB Goff verkligen tänt till av coachingbytet som genomfördes inför säsongen. Bägge visar riktigt vassa siffror och det bygger på en harmoni med coach McVay. Gurley har redan sprungit för över 686 yards på marken. Texans motsvarighet, Miller har inte ens nått 500 yards ännu.

4. Rams snittar på 32,9 poäng framåt per match och bakåt har man tillåtit facila 19 poäng. Ha det i åtanke.

5. Texans QB Savage har inte gjort någon glad på många år. Killen hade fullt upp att leverera mot ligans absolut sämsta defense, Colts. Eller rättare sagt; han kunde bidra...alls.

Jag tycker den här matchen är ojämn från start och Rams bör vinna relativt enkelt. Det är dock inte bara att ställa ut skorna, utan det gäller att leverera. Rams ÄR ett klart bättre lag och jag spelar på den vetskapen. Rams -10,5 till oddset 1,83 hos Unibet .se är taget.

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip