Ravens (8-6) vs Colts (3-11). En match som Ravens skall vinna relativt enkelt med tanke på att det har ett slutspel att kämpa för emedan Colts får fokusera på att drafta tidigt istället. Jag ogillar dock att spela -14 poäng som linan ligger på, eftersom fotbollen idag sällan genererar "blow out victories" dvs plus ett par touchdowns. Nej; idag spelar vi över 40,5 poäng gjorda. Colts snittar 16 poäng framåt och Ravens 25 poäng framåt. Min feeling är dock att Ravens offensiv (som vaknat till liv på slutet) kommer stå för merparten...

Jag kommer spela över 40,5 poäng gjorda hos Unibet .se till oddset 1,86.

Värt att notera:

1. Colts har 10-4 i inbördes möten mot Ravens. Bekymret för Colts är att det är Ravens som vunnit de senaste två drabbningarna mellan lagen i just Baltimore.

2. Ravens har som sagt ALLT att spela för. Colts plockade ner sin skylt för länge sedan. I nuläget ligger Ravens på en delad plats i wild card-racet med Titans och Bills. Vinst idag och Ravens tar ytterligare ett steg mot slutspel. De möter Bengals i sista matchen och kontrollerar sitt egna öde.

3. Ravens defense har varit enastående under hela året och varit den bidragande orsaken till varför de fortfarande har chansen att nå slutspelet. Ravens defense är ligans bästa vad gäller takeaways och har på de senaste fem matcherna fixat hela 15 turnovers. Snacka om matchavgörande.

4. Ravens har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och den bidragande orsaken till detta är självfallet defense, MEN även offensiven har vaknat till liv. Det gäller självfallet QB Flacco som fått syre igen. Vi visste att han haft ryggbekymmer tidigare under året, men de senaste tre matcherna har gett honom 826 yards, 5 touchdowns och en interception.

5. Colts har inget bra lag i år. De har förlorat åtta av de nio senaste matcherna och räcker helt enkelt inte till, men de är duktiga på att hålla i bollen och kan vara med och häxa ett tag, utan att nå ända fram.

Min feeling är att Ravens vinner relativt enkelt och att lagen tillsammans fixar över 40,5 poäng gjorda i matchen. Unibet .se har oddset 1.86 och det testar jag.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip