Dags för Thursday Night Football mellan Ravens som tar emot Dolphins. Två av ligans absolut sämsta snitt vad gäller passing offense. Typ näst sist och sist. Dolphins har inte sett bra ut, MEN har lyckats vända på resultatet mot såväl Falcons (0-17 till vinst) och Jets (14-28 en bit in i fjärde quartern till vinst). Senaste matchen mot Jets såg jag och att Jets förlorar den matchen är deras eget fel. All under kontroll, men ett par ill valda spel plus onödiga penalties och vips; förlust.

Ravens då? Ja, vad säger man? QB Joe Flacco har sitt sämsta år, där offensiven passningspel har nått facila 157,4 yards per match. Genomuselt. Det finns en hel del skador på wide receivers, men så dåliga får man inte vara.

För mig är detta en low scoring game från början till slut. Jag väljer att spela under 39,5 poäng hos Unibet .se till oddset 1,74.

Värt att notera:

1. Dolphins har sin tredje QB från start inatt - Matt Moore. OBS! Han är inte helt iskall, utan var en av anledningarna till vändningen mot Jets genom tuffa spel. Ravens kommer sätt press på Moore, eftersom han bara har ca 47% completion rate UTANFÖR boxen.

2. Ravens chans att vinna är om de lyckas med att stoppa Dolphins RB Ayaji - "stop the run" helt enkelt.

3. Raven har dock ett monumentalt övertag på Dolphins på hemmaplan och denna statistik är viktig. De sju senaste fajterna lagen emellan har Ravens vunnit hela sex av dem.

4. Ha koll på Dolphins WR Landry. En av ligans bästa spelare att flytta på sig EFTER mottagandet av pass.

5. Ravens bästa vapen i offensiven för tillfället är kicker Justin Tucker. Kanske en av ligans bästa. Missar aldrig tänkte jag skriva. Äsch. Låt det stå. Briljant kille!

Jag är helt inne på en low scoring game med tanke på bägge lagens offensiv i år. Svaga QB's, habilt springspel, men samtidigt mycket fram och tillbaka i strukturen. Jag spelar under 39,5 poäng till oddset 1,74 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip