Redskins tar emot Cowboys och den här matchup gillar verkligen Cowboys, då de vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan. Bägge lagen står på 3-3, vilket inte alls rimmar med de förhoppningar som fanns före säsongen startade. Jag tycker dock att Cowboys bevisade sitt rätta jag mot lowly 49'ers senast och det känns som laget börjat få ordning på maskineriet. Med LB Sean Lee tillbaka i mixen senast gillade jag även det som jag såg av Cowboys defense. Offensiven vet vi är immaculate när allt rullar och såväl QB Prescott som RB Elliott är högpresterande.

Jag kommer spela Cowboys -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Äntligen fick vi se den "riktige" Zeke Elliott i sin RB-roll. Han formligen pulvriserade 49'ers själv med 147 yards och två touchdowns. Det såg "äckligt disciplinerat" ut som Timo Lahtinen, fd coach ishockey skulle ha sagt.

2. Skins största bekymmer är deras springspel, vilket gör att deras playbook är rakt över ganska monoton. Cousins och pass, korta och ibland långa, är facit.

3. Skins har också sin stjärna i secondaryn, Josh Norman borta pga skadade revben (ni bör kolla in rätt sent om Redskins trots allt chansar med Norman ikväll), men även den offensiva linan med OG Scherff och SG Long borta känns också tunn. Cowboys kommer göra ett antal poäng tack vare dessa tunga jobsposter för Redskins.

4. Cowboys kommer varva passningspel med springspel i vanlig ordning. Vi får se om detta blir RB Elliotts sista match på ett tag beroende på vad domslutet runt hans avstängning säger. Zeke kommer få många chanser i afton och i mitt tycke saknar Redskins svar på dennes kvickhet och hårdhet. Fördel Cowboys.

Jag tycker det finns visa nyckelpositioner som är på tok för svaga hos Redskins i dagens matchup. Jag har nämnt Redskins offensiva lina som verkligen är skadeskjuten till bits and pieces, vilket gör att det känns tufft för Redskins att orka stå emot duktiga och skadefria Cowboys. Jag tror kort och gott att Redskins icke mäktar med det och det är en avgörande del i mitt spel Cowboys -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Sedan berättar statistiken att Cowboys vunnit de fyra senaste matcherna i Washington. Ha det i åtanke.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip