Redskins (4-6) vs Giants (2-8). Den sista matchen ut under Thanksgiving och vilken match det är! Två lag som jag var övertygad om skulle ligga på plus i vinstkolumnen, men tyvärr har det inte blivit fallet och mycket beror på långa skador på nyckelspelare.

Jag kommer spela Redskins -5,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Jag tyckte synd om Redskins senast. Deras defensiv är och har varit skadeskjuten, men QB Cousins har eldat på med sin offensiv och senast kändes det som det var klart med 15 poäng upp mot Saints. Tyvärr åkte laget dit på ett FG och sedan var den dagen förstörd. MEN det positiva i allt skadeelände vara att Redskins 2016-val i draften, Doctson vaknade till liv och plockade in 81 yards på fyra mottagningar, samtidigt som Crowder plockade in 72 yards på sju bollar.

2. Giants har varit otroligt bleka i år. Deras defensiv var markant förbättrad mot Chiefs senast, men det finns knappt styrfart i offensiven, trots att Manning är skipper.

3. Redskins fick en skada på sin RB Thompson, men RB2 Perine steppade upp och sprang för +100 yards och gjorde det bra.

4. Giants leder "all time record" mot Redskins med 99-67.

5. Redskins levererade in 456 yards i sin offensiv mot Saints utan att få vinna. Ikväll möter man Giants som haft bekymmer mest hela året, vilket gör att Redskins måste ha en toppchans.

Jag spelar Redskins -5,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se. Denna match är den svåraste att tippa, eftersom bägge lagen haft så otroligt många skador. MEN Cousins har levererat framåt för Redskins och det bygger jag mitt spel på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip