Den sista preseason-matchen för i år avgörs i San Francisco, där 49'ers tar emot Los Angeles Chargers. Som sagt; inga av de startande spelaren i respektive lag kommer testas pga. skaderisken inför säsongstart, samt att bägge lagen vill se mer av sina rookies och second/third string tiers. Både 49'ers och Chargers har en sådär bredd i sin trupp. De har bredd och djup i respektive motsatser om jag kan uttrycka mig så.

Jag vet att Chargers har haft mycket lätt för 49'ers de senaste åren OCH att de gjort många poäng i alla sina outings. Med den vetskapen kommer jag spela på över 38 gjorda poäng totalt hos Unibet till oddset 1,90. Jag vet att respektive lags QB1 vilar, men samtidigt har bägge lagens QB2 och QB3 en hel del att visa.

Värt att notera:

1. Kolla in 49ers CJ Beathard. Damn, vilken försäsong killen visat upp även om han var "a tad pale" senast. 370 yards, fyra TDs och en interception är riktigt lovande. Killen kommer få mycket speltid ikväll och han känns som en stark QB2 bakom Hoyer som i mitt tycke är en svag QB1. Beathard ÄR offensivt lagd och vilar inte på hanen. Håll i!

2. QB2 el 3 Cardale Jones som plockats från Bills till Chargers har en del att bevisa. Sjukt vass arm, men nästan helt statisk i fickan, vilket gör att han får många smällar när han är för långsam i sina beslut. Jones vet att han måste skapa TDs ikväll, annars hamnar han i den s.k. "roster bubble" och kan missa truppen.

3. 49'ers har Carlos Hyde som gjuten RB1. Vem som skall vara hans tandem i offensiven står dock fortfarande skrivet i stjärnorna. Joe Williams kan mycket bättre. Hightower?

4. Austin Eleker, RB för Chargers är den som jag gillat mest i OTAs och i preseason-matcherna. Killen ligger precis med i truppen nu och kommer behöva minst en TD och bra spel ikväll för att vara helt säker.

Många unga som kommer vilja leverera ikväll. Den stora frågan är OM de gör det. Jag är inne på att vi får se många poäng i afton från två lag som VILL framåt.

Jag vet att det är sista preseason-matchen, men många vill vinna sin plats i truppen. Jag spelar på många gjorda poäng; över 38 till oddset 1,90 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip