San Francisco 49'ers vs Los Angeles Rams. En match som jag verkligen ser fram emot pga att vi får se två unga lag med två unga head coacher i form av Shanahan och McVay. Spelet kan vara det mest gjutna av alla spel i denna NFL-helg. Inget av lagen har presenterat en världsklass offensiv direkt, utan det har varit mest på en höft.

Jag kommer spela under 40,5 totalt gjorda poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com

Värt att notera:

1. San Francisco har på två matcher inte lyckats göra en touchdown. Inte EN! Det är på tok för dåligt och jag tycker 49'ers offensiv med QB Hoyer har mkt, mkt att bevisa.

2. Nämnde i ingressen att Kyle Shanahan (37 år gammal) och Sean McVay (31 år gammal) är respektive lags coacher. Dessa två har jobbat tillsammans i Washington Redskins och det var Shanahan som var "boss" över McVay då. Det jag gillar med Shanahan är att han är ett fotbollen. Han har hela paletten för att bli en ny, men mindre variant av Vincent Lombardi. En riktig fotbollshjärna som toppstyrde Atlanta Falcons offensiv fjol. McVay är också hyperintressant och har i mitt tycke ett bättre och mer etablerat lag än Shanahan, orutinen till trots.

3. Kolla in RB-fajten mellan Carlos Hydes i Niners vs Todd Gurley hos Rams. Hyde har stått för merparten av San Franciscos offensiv. Hyde har 220 yards av 49'ers totala 502, vilket säger en hel del. Killen måste få bättre hjälp av sin QB och sina wide receivers.

4. Rams Aaron Donald gjorde comeback senast och detta kan vara NFL's bäste defensive spelare. Han är ständigt på tårna och stressar alltid sina motståndare och QB.

5. Rams offensiv har sett lite bättre ut i år och QB Goff agerar mer tryggt i sin roll som starter. Han har dock haft svårt att se blitzar och ser en aning stressad ut i sin passningficka av och till. Goff ÄR ett ämne och har stor potential.

Jag har vänt och vridit på den här matchen som skall bli väldigt kul att se, MEN jag har svårt att se att det blir många poäng gjorda. Bägge lagens offensiv är lite för "racklig" och det kommer synas ikväll.

Jag spelar under 40,5 totalt gjorda poäng hos bet365 .com till oddset 1,90.

This is the stats tab
This is the post tip