Seahawks (5-2) vs Redskins (3-4). En match som jag är övertygad om kommer stavas S-E-A-H-A-W-K-S ur alla perspektiv. Dels för att Seahawks är otroligt starka hemma, gjorde en del intressanta moves i samband med deadline för trejder OCH den mest avgörande faktorn - Redskins är otroligt skadeskjutna med många ordinarie spelare som inte kommer spela ikväll.

Jag kommer spela Seahawks -5,5 till oddset 1,67 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Seahawks har fyra raka segrar och spelar för nuvarande sin bästa fotboll på mången god dag.

2. Seahawks QB Wilson hade sin bästa match i karriären senast mot Texans. Han kastade 41 pass och satte 26 av dessa och nådde 452 yards. Till den statistiken kunde fyra TDs och en INT adderas. Wilson har aldrig kastat för så många yards tidigare. Wilson har 63.6% passing completion för 2017. Seahawks offensiv är i mitt tycke klart bättre än Redskins.

3. Redskins har så många skador på såväl offensiva som defensiva linan att HC Gruden har fått skaka om i sina spelarled för att få till en vettig rotation. Det innebär att Redskins är svaga på sina nyckelpositioner och det har laget inte råd med borta mot Seahawks. I onsdags var halva laget borta från träningsfaciliteterna OCH hela den offensiva linan vilade. Allt pga stora, stora skadebekymmer...

4. Seattle Seahawks förlorar sällan hemma tack vare sin publik och den s.k. 12th man som publiken kallas.

5. Redskins kommer försöka forcera press på QB Wilson, men hur länge kommer den skadeskjutna fågeln orka stå ut med det?!

6. Seahawks adderade Duane Brown från Texans före deadline och den killen är en Pro Bowler på sin position. Han kommer göra skillnad direkt.

Nej; jag sammanfattar detta på följande sätt; Seahawks har fyra raka segrar och spelar sin bästa boll på mycket länge. Redskins har knappt spelare att tillgå för att skapa en vettig laguppställning mot Seahawks. Det kommer bli för tufft att stå emot - på bortaplan dessutom...

Jag spelar Seahawks -5,5 till oddset 1,67 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip