Steelers (7-2) mot Titans (6-3) i en sevärd #ThursdayNightFootball. Två lag i toppform! Jag håller dock Steelers som ett bättre fotbollslag i och med att de har "världsklasspelare" på nyckelpositioner; QB, RB och WR. Titans har även de spelat bättre än väntat i år och kommer med fyra raka segrar.

Jag kommer spela Steelers -5.5 till oddset 1,76 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Steelers har vunnit fem av sina sex senaste matcher hemma på Heinz Field. Totalt har Steelers dominerat serien mot Titans med 42-23, varav de fyra senaste sex matcherna.

2. Big Ben har kastat för 2 298 yards med tolv TD's och 10 interceptions. Roethlisberger har haft en svajig inledning, men i toppform är det en av ligans bästa "passing pocket-QB". Titans Mariota har 1 783 yards, sju TD's och sex interceptions.

3. Titans springspel är vassare än Steelers i nuläget, men jag tycker generellt att Steelers bara blir bättre och bättre för varje match här. RB Bell har sprungit för 843 yards och fem TD's hittills. Titans defense är inte alltför blodigt och de har tillåtit i snitt över 23 poäng per outing defensivt. Steelers tillåter 4 yards per carry. Den som vinner RB-bataljen har vunnit mycket.

4. Mot Colts började Steelers trumma på med sitt "no-huddle" och det gav betalt direkt. Jag är inne på att de kommer implementera det direkt idag.

5. Antonio Brown som är en av ligans bästa WR har en intressant matchup mot Titans CB Ryan. Jag är övertygad om att de kommer dubbla upp Brown defensivt sett och ha därför koll på Bryant eller Schuster i offensiven.

Jag tror inte Titans tar femte raka. Steelers är för bra för det. Det kan bli hyggligt jämnt, men Steelers -5,5 till oddset 1,76 är taget hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip