Texans (4-10) tar emot Steelers (11-3). Två lag med totalt olika förutsättningar under året. Steelers är en tydlig Super Bowl-kandidat emedan Texans återigen har drabbats av stora skador på sina nyckelspelare. Texans kan dock trösta sig med att deras franchise-QB heter Deshaun Watson och han kommer vara "ready to go" inför nästa säsong. OM Texans får vara skadefritt nästa säsong, då kommer laget med garanti gå till slutspel. Jag hoppas de draftar en skarp RB och kanske trejdar för en vass TE - då är de kompletta. Steelers mot Patriots förra helgen var en riktig showdown som avgjordes i det sista passet. Big Ben som var strålande kastade en interception i red zone och därmed vann Patriots matchen. MEN av det jag såg av Steelers live gav mig stora förhoppningar för laget framåt. Troligen kommer Steelers möta Patriots i AFC Championship-game och då kan det gå rätt väg för Steelers. OBS! Deras och kanske ligans bästa WR Antonio Brown måste dock vara skadefri. Idag spelar inte Brown, men i slutspelet kommer han vara med.

Jag kommer spela Steelers -7,5 till oddset 1,84 hos Unibet .se. En ganska avslagen match på förhand.

Värt att notera:

1. Texans kommer spela med sin QB3, T.J.Yates och det är ingen lek mot ett sylvasst Steelers. Räkna med ett antal turnovers.

2. Texans är sämst i hela ligan på att tillåta poäng emot sig; hela 380 poäng = 27 poäng per match. Huvva!

3. CB Joe Haden kommer spela idag, vilket är ett jättelyft för Steelers secondary. Texans enda hot är WR DeAndre Hopkins och Haden kommer matchas mot honom.

4. Texans är svaga framåt. Denna gång med QB3 och har ett defense som är skadeskjutet till max. Det rimmar liksom inte; man producerar inget framåt och man är svaga bakåt. Ni förstår själva. Steelers kan få en field day ikväll.

Nej; detta kommer inte bli en match som någon kommer komma ihåg om typ 5-6 år, utan Steelers skall bara vinna denna fajt och göra det relativt enkelt. Jag spelar Steelers -7,5 hos Unibet .se till oddset 1,84.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip