Vikings (12-3) vs Bears (5-10). I den här matchen har bara Vikings något att spela för, då en vinst ger dem "first round bye" dvs de får stå över första rundan. Vikings har haft en enastående säsong och det gäller såväl offensiven som defensiven.

Jag kommer spela Vikings WR Thielen dvs. att han gör en touchdown till oddset 2,10 hos Coolbet . Det är det spelvärdet jag finner idag, då linan ligger som den gör.

Värt att notera:

1. Vikings har vunnit de fyra senaste hemmamatcherna.

2. WR Thielen har en Pro Bowl-säsong i ryggen. Han och sin WR-kollega Diggs har tillsammans 1 603 mottagna yards i ryggen med tillhörande 11 touchdowns. Jag kommer spela på att Thielen gör en TD till ikväll.

3. QB Case Keenum har genomgått en metamorfos i sitt spel 2017. Från QB3 till QB1 under ett år. 3 358 yards, passer rating på 67% gällande completing passes med 21 touchdowns och sju interceptions. Springspelet har snittat på 121 yards med Murray och McKinnon.

4. Vikings defense har spelat lights out i år och tillåter 16 poäng per match och släpper bara 280 yards per outing.

5. Vikings är 22-8 i sina senaste 30 hemmamatcher och 9-3 mot Bears de senaste 12 inbördes möten.

Nej, Vikings har något att spela för. Jag tycker dock linan ligger väl högt, då lagen varit tajta i sina senaste möten. Det gör att jag finner spelvärdet hos Coolbet genom att spela WR Thielen att göra en TD till oddset 2,10.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip