En av årets absolut största besvikelser hittills är Green Bay Packers. Ett lag som jag med lätthet såg nå slutspel för att sedan bara bli bättre och bättre. Istället har vi sett dem lamslås fullständigt på slutet och tappat enkla poäng och superstar Aaron Rodgers har fallit ihop fullständigt. Är Packers så usla? Nej, men det som har hänt är att deras offensiv som började riktigt bra första delen av säsongen (Packers låg då på plats 4) har sjunkit som en sten pga skador; framförallt på RBs. I afton kommer vi få se ett par intressanta nyheter som gör att jag kommer spela Packers money line till oddset 2,33 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Packers RB nr 1 Eddie Lacy är ute. Hans reserv 1 och reserv 2 har varit skadade och är nu tillbaka plus att Packers lyft in Seattle's RB Michaels. Det gör att Packers nu har Michaels, Starks och Montgomery att tillgå = helt OK och ett lyft för springspelet och ger en balans till spelboken.

2. Ett annat viktigt lyft är att linebacker Clay Matthews är tillbaka efter skada. Han är en urkraft och backbone i detta lag tillsammans med Rodgers. Addera sedan Jared Cook, TE som gör sin första start på länge efter skada. Med Montgomery, Cobb, Nelson, Adams och nu Cook har Rodgers, i mitt tycke, de vapen i sin arsenal för att leverera riktigt vasst inatt.

3. Green Bay Packers har varit suveräna i år under "Sunday Night Football" med två riktigt bra vinster in prime time emedan Redskins å sin sida haft stora bekymmer när alla ljus är på dem.

4. Mike McCarthy är HC i Packers och har varit så sedan Lützen-dimman. Nu surras det rejält om skifte i pianofabriken. Så starka kommentarer från gamla spelare till ledare som vill se en förändring. Med allt detta på linan och med en fullgod offensiv igen, är jag övertygad om att Packers kommer käka upp Redskins, trots bortaplan. Det finns en stolthet och sådan kvalitet i detta lag att annat vore märkligt.

5. Jag gillar verkligen Davante Adams i Packers. En riktig wide receiver-typ med skön räckvidd. Han har spelat riktigt bra boll de senaste matcherna och med övriga i offensiven tillbaka = beware.

Jag ser fram emot en jämn tillställning i Washington, men Green Bay Packers är ett lag med stolthet och de har fått ta så mycket skit den senaste tiden (rättmätigt oxå) att de i afton kommer bevisa vad de egentligen kan.

Jag spelar Green Bay Packers money line till oddset 2,33 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip