Första slutspelsomgången på Pro tour i Indien. Jag börjar med hemmahoppet, landets bordtennisstjärna.

Kamal Achanta (62) - Akkuzu (129)

Indiern Kamal, som pendlat mellan 30-90 på rankingen senaste 10 åren, är väldigt stabil på den här nivån. En stor spelare sett till fysiken, och spelar väldigt olikt stereotypen av indier. Han spelar tufft och framförallt hårt. Stenhårda attacker kombinerat med lugnt och sansat serve-returspel.

20 åriga Akkuzu har jag i en tidigare rek skrivit att jag tror att han inom några år kommer vara med i det franska landslaget. Det tror jag fortfarande och han har stadiga kliv uppåt. Allround spelare som kan det mesta. Det som krävs för att han ska nå högre höjder är helt enkelt att allt måste bli bättre, samtidigt som han enligt mig skulle behöva hårdare attacker. Han kan mycket men kan lätt bli för vek. Och tittar man på hans resultat så är det tydligt att han spelar väldigt bra i U21 klassen men tar sällan stora skalper i seniorklassen.

Achantas trygghet mot sämre spelare är första faktorn till mitt förtroende till honom. Sen att det är tydligt att Akkuzu än så länge inte har ett spel för att ta stora skalper mot bättre spelare. Nu säger jag inte att det vore helt sjukt om Akkuzu vinner detta, med inte till detta oddset. Sen tror jag att Akkuzu får det svårt att ta sig igenom Achanta. Achantas tyngd i slagen kommer bli tufft för Akkuzu.

1.57 på rak seger för Achanta tar jag med 3.5/5 units. Det fyller jag på med -1.5 set till 2.00 med 1/5u.

4-2 Achanta?

Lycka till.

EDITERAD 2017-02-15 22.55:16

This is the stats tab
This is the post tip