Ni som följer mig på Twitter (Pingsidebetting) var med om sex spel igår. Tre in och tre ut. Dock helt "fel" spel som satt och missade så det blev ett minusresultat. Nya tag i challenger series!

Aguirre - Vostes

Aguirre hade en lång dag igår. 3-2 i matcher och 4 av 5 matcher gick till skiljeset, där han vann 3 av 4. Han har Vostes och Jancarik kvar att möta, dvs kanske de två bästa på förhand. Och jag tror inte han rår på Jancarik, därav blir denna matchen avgörande om han ska kunna ta dig till slutspel. Aguirre har skaffat sig ett säkrare spel sedan jag såg honom sist i Sverige. Han har alltid vunnit mycket på sin serve och forehand men varit ojämn, men har nu skaffat sig ett lite tryggare spel. Är bra i det öppna spelet och är lite tuffare i returspelet, vilket blir viktigt här.

Vostes fortsätter att imponera på mig. Har också 3-2 i matcher efter att ha förlorat mot Jancarik och mot gårdagens överraskning, Klasek. Har ett stabilt försvar, där han egentligen bara räddar in bollen allt som oftast, men det överraskar motståndaren att han räddar mer än man tror och det verkar göra motståndaren frustrerad. Vinner även mycket på sin högst regelvidriga serve.

Väldigt viktig match först och främst. Det kommer bli mycket spel om bollen här, vilket båda vill. Dock ser jag en viktig nyckel här, och den är till Aguirres fördel. Och det är hur han ska neutralisera Vostes serve. Han kommer att kunna, som vänsterhänt, med fördel kunna gå in och backhandflippa (attackera) direkt på serven och där är mycket vunnet. För får inte Vostes lika mycket gratis på serven så är han en tunnare spelare. I övrigt en 50-50 match rent spelmässigt. Därför ger jag Aguirre en liten liten fördel, och då är oddsen fina!

+1.5 set på Aguirre till 1.83 tar jag med 2.5/5 units på bet365 . Jag kryddar det även med 1/5 units på rak seger till 3.40.

3-2 till Aguirre?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip