Den första reken har spelstopp 11.50. Denna spelas omgången efter, dvs 12.30. Vi har en spännande, och förhoppningsvis fin lunch framför oss!

Arcila - Aguirre

Jaha? En relativt okänd Arcila mot Aguirre som vann sin senaste omgång av challenger series? Japp. Jag kör på det. Varför? Läs här.

Arcila spelar väldigt speciell pingis. Inte en defensivspelare och inte en offensiv, eller kanske både ock. Det finns inte många som någonsin spelar som honom, dock finns det en svensk, Fabian Åkerström, som spelar så. Han spelar offensivt med forehandsidan, dvs som de flesta spelare. På backhand har han ett nabbgummi som han använder nära bordet genom att stöta in bollarna. Det blir mycket skruv och dessutom kommer de snabbt och flackt. Lurigt att möta. Rätt ojämn spelare men när det väl stämmer så är det bra.

Aguirre har tagit fina kliv i utvecklingen. Däremot är han allt annat än sylvass mot udda spelare i form av defensivspelare, eller som här mot specielle Arcila. Han har inte alls bollträff för att kämpa upp tunga underskruvar och har stora problem att läsa vad det är för skruv som kommer.

Här tror jag det blir antingen eller. Och därav kör jag på rak seger istället för handikapp. Men kan bara Arcila använda sitt nabb så mycket som möjligt och i övrigt spela helt okej så tror jag att han får Aguirre att snubbla för mycket i tankarna.

Rak seger på Arcila tar jag med 3/5 units till 2.37 på bet365 .

3-1 till Arcila?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip