Gårdagens rek missade, men nya tag och vi är som vanligt kvar i grottan i Challenger series och harvar.

Bluhm - Rakov

Här möts de två klart sämsta i denna omgång. Och det syns tydligt på kvoterna efter gårdagen.
Bluhm 1-4
Rakov 0-5
Inga överraskningar gällande dessa matcher. Bluhm vann mot Huszjak och det var ingen större överraskning.

Bluhm är en deff som skiljer sig ganska mycket från exempelvis Huszjak. Bluhm sitter inne på en relativt bra offensiv och är betydligt mycket mer offensiv i sitt spelsätt och tänk än vad Huszjak är. Detta passar vissa bättre och vissa sämre. Är givetvis sämre på deffen men som sagt, offensiven är vassare.

Rakov. Han har jag skrivit om några gånger och jag tycker att han är en riktigt intetsägande spelare. Förstår inte hur han orkar spela dessa turneringar och förlora mer eller mindre varenda match. Har ingen aning om vad han har för styrkor i spelet. Det enda är att han faktiskt är ganska bra på är att spela mot deff.

Bluhm är deff och Rakov är bra mot deff. Ändå spelar jag på Bluhm? Japp. Här är anledningarna. Dels för att Bluhm överlag är en bättre spelare. Sen går jag även på spelstilen. Får Rakov ner Bluhm på deffen hela matchen så tror jag att det är 50-50, men som jag skrev innan har Bluhm en ganska bra offensiv som han använder ofta. Och variationen mellan deff och off kommer göra att Rakov inte får den tryggheten och det lugnet som han behöver.

Rak seger för Bluhm får vi 1.83 på bet365 . 3/5 units spelar jag.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip