Då var de framme i final i Korea open. Och det är en heltysk final som väntar. Timo Boll kanske är en fullt väntat finalspelare, men en lite större överraskning är Franziska.

Boll (11) - Franziska (69)

Den forne världsettan Timo Boll, är inte i närheten av att vara världsetta längre men ändock en grymt bra spelare. Han förlorar inte många matcher i Bundesliga (10-2 i grundserien i år) och är som vanligt stabil i övrigt. Hans ranking just nu känns fullt rättvis. Är oerhört bollsnål och taktiskt väldigt bra.

Franziska har stannat upp en aning i utvecklingen, har det känts som. MEN! 12-3 i BUndesliga är han tredje bäst på i ligan. Och hans spel den här turneringen är fantastiskt. Han hade fullständig lekstuga mot K. Karlsson imorse och därefter en stabil seger mot Lim. Fullt rättvis finalist sett till prestationerna. Kan det mesta och har tyngre slag nu än för några år sedan. Verkar vara en bra taktiker.

De tre senaste mötena dom emellan -
Boll - Franziska 3-2
Boll - Franziska 2-3
Boll - Franziska 3-2

Jämnt så det förslår. Ska vi då tro att det bli ännu en jämn match? Ja det tycker jag. Båda är i bra form och det är en final, vilket sällan (men händer absolut) blir överkörningar. Boll får absolut ses som favorit med tanke på hans rutin och erfarenheter vid såna här situationer. Sitter inte inne på all info här, men nog kan det vara Franziskas första final på touren? Linan ligger på 104.5 bollar. Vilket i normala fall betyder att en match med minst sex set går in. Vid maximalt flyt räcker fem set, maximal oflyt så krävs sju set.

Historien och de bådas formkurvor gör att jag kör på ö104.5 bollar till 1.83. Detta med 3.5/5 units.

4-3 Boll?

Lycka till.
This is the stats tab
This is the post tip