Sex raka rekar inne. Nu kämpar vi vidare och jag hoppas kunna fortsätta leverera bra spel. EM i Budapest är framme i andra omgången i herrsingel och jag har hittat lite godsaker.

Dubbel
Boll - Gerell 1.28
Freitas - Duda 1.25 = 1.60

Boll (13) - Pär Gerell (43)
Tyske Timo Boll är inte längre på toppen av sin karriär. Den forne världsettan är ofta skadad och spelar inte lika många matcher som förr. Men när allt stämmer är han absolut en topp-10 spelare i världen. Oerhört bollsäker och bjuder mer eller mindre aldrig på något och därmed krävs en enorm insats av sämre spelare för att vinna mot honom.
Hade en rätt tuff förstamatch här på EM, men imponerade och tog en mycket stabil seger
Boll - Habesohn 4-0

Pär Gerell är känd för att ha en av världens bästa servar, och den bygger han hela sitt spel kring. Bra forehand och bra i duellspelet, men en relativt svag backhand.
Hade en enkel första match i turneringen och vann den utan större bekymmer,
Gerell - Yefimov 4-1

Har ingen statistik på mig men vet att de mötts mängder av gånger, både i ligaspel och internationellt. Kan inte minnas att Gerell vunnit någon gång, så för att gardera mig säger jag att han vunnit max en gång, och Boll resten. Detta är en lottning som jag tror Gerell verkligen inte ville ha, med Boll känner sig rätt trygg. Boll brukar inte ha några större problem för serven och i spelet är han helt enkelt en bättre spelare.
4-1 till Boll?

Freitas (12) - Duda (83)
Portugisen Freitas har etablerat sig som en topp-15 spelare i världen och är en av de 4-5 som kan vinna EM. Har varit skadad en stund efter OS men har spelat någon ligamatch nu och verkar vara på hugget igen. Spelar lite likadant som Boll, men mer aggressiv och slår hårdare.
Vann enkelt i första omgången.
Freitas - Szudi 4-0

Duda från Tyskland är en riktig krigare. Ger aldrig upp och slitar på allt vettigt och ovettigt. Stabil spelare, och rätt duktig på det mesta.
Tog en fin seger i första omgången
Duda - Vlasov 4-1

Men här ska Freitas bara vara en bättre spelare. Nog kan Duda kämpa in ett set eller två, men nej, Freitas är för bra här.
4-2 till Freitas?

Så, en dubbel på Boll+Freitas till 1.60. Det ger jag 4.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip