Dagen då gruppspelet i kvalet i Kroatiens challenger tour ska avgöras. Massa svenskar på plats men dåligt med svenskar att betta på tyvärr. Men jag har hittat ett spel ändå.

Dang Qiu (232) - Nagy (252)

Gårdagens matcher i gruppen
Dang - Zibrat 4-0
Nagy - Zibrat 3-4
Det räcker alltså för Dang att vinna två set för att vara klar gruppsegrare. Men jag tror han vinner det här.

Dang är en tysk med kinesiska rötter. Spelar pennfattat vilket är väldigt ovanligt för spelare uppväxta i Europa. Men om jag inte är helt snett på det så är hans pappa en framgångsrik coach, och där är nog anledningen. Imponerade stort på mig när han igår vann enkelt mot Zibrat. 4-0 kanske var lite orättvist men det var ändå 4-0. Spelar en safe pingis, det smäller inte med hårda attacker som man är van att se pennfattade spelare, utan det är bollsäker och bra i backhandduellerna.

Nagy känner vi igen då han brukar spela challenger series. Vad är hans största egenskap? Jo att vika ner sig och ha otroligt dålig mental styrka. Jag kommer tillbaka till det. Hade en tuff match igår mot Zibrat som kunde sluta hur som helst. Går vidare om han vinner med 4-1 här, men vad händer med hans fokus om han tappar två set? Väldigt fin träff på bollen, speciellt i backhand, men rör sig minst sagt mindre bra.

Spelar Dang som han gjorde igår, då vinner han den här matchen. Jag tror inte han ger Nagy tiden för att svinga loss med sina hårda attacker utan det blir Dang som styr spelet. Som sagt så behöver bara Dang två set för att gå vidare ur gruppen, och med Nagy historik av uppgivna matcher osv osv så är det nog fullt möjligt att han slänger bort resten av matchen ifall Dang tagit dessa två Seten.

Rak seger på Dang till 1.61 tar jag med 3/5 units. Och jag lägger på -1.5 till 2.10 med 1/5 unit.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip