Äntligen dags för lite stora tävlingar igen. Nu dags för world tour i Ungern. Och det finns fina godsaker redan första dagen. Här är helt klart dagens bästa spel!

Diaw (378) - Kobes (374)

Här kommer jag spela stort. Hur och varför när två så jämna spelare på rankingen möts? Läs vidare får du se!

Diaw har tagit enorma kliv i utvecklingen senaste två åren. Från en okej fransk ungdom till en spelare som varit en av de bästa i svenska elitserien hittills(spelandes för årets positiva överraskning Falkenberg). Han har en fruktansvärt tung forehand och även stabil i serve-retur. Men främst är det forehand i duellspelet som håller mycket hög klass.

Kobes. Är en vad man i pingisvärlden kallar en "randomspelare". Dvs tittar man på honom ser han ut att vara rätt duktig. Men det är mer tekniken som är stilren, för i spelet är han vek, han är duglig i mycket men inga speciella vapen och inget som sticker ut. En helt okej pingisspelare alltså.

Hur kan jag då snacka upp den ena och ner den andra när de är jämna på rankingen? Jo för tittar man noga på dessa spelare så ser man att Kobes spelat många turneringar, frekvent under många år. Dvs han förtjänar sin ranking. Han är på den nivån han ligger på. Diaw däremot, han har spelar två turneringar sista sex(!) åren. Belgien i höstas, där han förlorade mot slutsegraren Gnanasekaran med 3-4 i första slutspelsomgången efter ett vinnande kval. Den andra turneringen var SOC i Stockholm där han vann en kvalmatch, och sedan förlorade med 3-4 mot den då storspelande Duda (som veckan innan gjorde sitt livs turnering). Matchen han vann var denna-
Diaw - Kobes 4-2.

4-2? Jämnt? Ja 4-2 är alltid jämnt. Men jag såg matchen och det var ett under att det var så jämnt då Diaw egentligen hade koll på spel och matchbilden.

Diaw -1.5 set spelar jag hårt. 4.5/5 units till 1.90 på bet365 . Dvs vinst vid 4-0,4-1 eller 4-2.

4-1 till Diaw?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip