Ännu en match från omgång två i EM i Budapest. En match mellan två jämna spelare, och det bör därför bli en jämn match.

Drinkhall (34) - Gardos (46)
Intressant oddssättning här. 2.25 på Drinkhall trots högre världsranking. Varför? Troligtvis för att Gardos lever lite på gamla meriter, men även såklart för att han är en väldigt duktig spelare. Men lite skevt är det allt.

Paul Drinkhall från England är supertalangen som man trodde han stannat helt i utvecklingen. Men plötsligt så exploderade han och började göra fantastiska resultat. Han blir mer och mer känd för sina insatser under mästerskapen. Senast på OS var han framgångsrik och efter några bra matcher tog det stopp med 2-4 i 8-delsfinal mot Samsonov. Även i lagturneringen i OS och dessförinnan i lag-VM där England mycket överraskande tog sig till semifinal var Drinkhall mycket duktig. Spelar snabbt och aggressivt nära bordet vilket ger motståndaren lite tid.
I första omgången,
Drinkhall - Ioannis 4-1

Gardos, Österrike, har absolut sett sina bästa dagar men kan fortfarande spela mycket bra. Har i franska ligan 2-2 i matchkvot i år vilket kanske är en liten besvikelse. Är en slitvarg som alltid ger 100% men saknar finessen. Är allround och tar gärna ett kliv bak från bordet för att använda lite tyngre slag än vad Drinkhall gör. Hinner han med Drinkhalls tempo?
Första omgången,
Gardos - Mengel 4-2.

Frågan är om Drinkhall kommer upp i nivån han hade under OS och lag VM? Isf ser jag honom som favorit här. Annars en riktig 50-50 match. Men att erbjudas 2.37 på en 50-50 match tackar jag inte nej till och kör på seger för Drinkhall. Hur än matchen blir tror jag stenhårt på en jämn match, och med en lina på 106.5 bollar så krävs troligtvis 6 set för att det ska sitta. Men det tror jag att det blir.

Så 3/5 units på Seger för Drinkhall till 2.37. Även 3/5 units på ö106.5 bollar till 1.83. Detta på bet365 . 4-3 till Drinkhall?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip